misia8912 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Cześć czytałam wiele postów na ten teman ale nie uzyskalam pełnej odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. słyszałam ze plemniki ktore zostają w cewce moczowej sa uwalniane wraz z z tym płynem i mogą zapłodnic?? czy to prawda ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no niestety musisz się Napisano Sierpień 30, 2012 ...słyszałam ze plemniki ktore zostają w cewce moczowej sa uwalniane wraz z z tym płynem i mogą zapłodnic?? czy to prawda ?? możesz wytłumaczyć o co pytasz? Z jakim płynem? Gdzie są uwalniane? Plemniki są w nasieniowodach a nie w cewce moczowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia8912 0 Napisano Sierpień 30, 2012 ja wiem ze sa w nasieniowodzie ale jak chłopak ma wytrysk a nastepnie sie powyciera i nastapi penetracja to resztki spermy zostaja w cewce moczowej tak słyszalam i chce sie upewnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Sierpień 30, 2012 tak, jeżeli facet miał wytrysk, po czym kochał się z kobietą (nawet jak penisa wytarł) to po może ona zajść w ciążę. dzieje się tak dlatego że w cewce moczowej zostały plemniki i razem z ejakulatem dostały się 'na zewnątrz'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia8912 0 Napisano Sierpień 30, 2012 dziekuje bardzo za odpowiedz:) bo ja mam taki problem chcialam sie tylko upewnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach