Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zamyślona niunia

Widzieliśmy się raz, a on chce wbić do mnie do domu.

Polecane posty

zamyślona niunia naprawde nie ma sensu ego ciągnąć. Myślę że to jest tak oczywiste że już nic dodać nie można.

nowoczesnosc nie powinna objawiac sie brakiem kultury. Czasy się zmieniają, ale to mężczyzna ma przyjsc z kwiatami. Teoretycznie.

ja bym się z nim więcej nie umowila. Dopiero go poznalas, gosc wprasza Ci sie do domu, potem sie focha i milczy bo nie zaliczy. a... rob jak chcesz...

malenka 8685 - moj mąż zaprosil mnie do restauracji , był pełen kultury,pomysłów i bardzo mu zależało, i taki jest do dziś. Jak ktos jest kulturalny, dobrze wychowany i ma dobre maniery, to nie ma problemu. A jak ktos udaje to szybko mozna się o tym przekonac.

zamyślona ja wiem, bo nikt nie chce byc sam i normalne ze chcesz zeby on się odezwał i okazał się ksieciem na białym koniu, ale jak dla mnie facet juz na starcie tak bardzo się spalił że po prostu dała bym sobie spokoj, wywaliła jego numer i w ogole umowila sie z kolezankami na piwo wieczorem. Wyluzuj, ciesz sie ze to nie ten...

Gość obrońca moralnościi
nie daj mu się wbić w siebie przed ślubem.

Gość erhydfhtfjgyykm
"On mowi, że to dziwne, że nie chce go zaprosic dziwne ? sam jest dziwny

Gość ryżowy pracownik
Jak się obraził to jego problem. Pewnie jakiś złodziej - chce przejrzeć Twoje zasoby w domu albo ruchacz - poda Ci jakąś tabletkę do wina i obudzisz sie nad ranem wyruchana jak przez batalion armii czerwonej. a video może trafić do sieci.

Myślę, że jedyną Twoją taktyką powinno być "kawę na ławę". Coś Ci w nim nie pasuje, nie wzbudza Twojego zaufania. Dlatego polegaj na intuicji. Jeśli zechce się jeszcze spotkać-ok, ale niech to będzie kino/spacer.

Gość dck
yyy... a po co się spotykać z gościem starszym o 10 lat? młodych nie ma?

Gość dck
fuuu ohyda. nigdy nie rozumialam pociagu mlodych dziewczyn do duzo starszych facetow. glupie pindy leca na to, ze oni sa ustawieni, a nie mysla, ze za 10 lat same beda ok. 30., a tamci juz po 40. i z czasem bedzie tylko gorzej. glupsze jestescie niz ustawa przewiduje i same jestescie sobie winne. dla takiego faceta jestes tylko miesem armatnim, starac sie za bardzo nie musi, zeby ci zaimponowac, bo przeciez malolacie wystarczy bajek naopowiadac, a ta juz majtki zdejmuje. zenada. moze od razu udaj sie do domu starcow.

dlaczego on nie ma swojego lokum ,o i nastepny przykład , jak faceci szukaja wygody u kobiet...........................................i co powiecie ? wogóle co to za facet , który nie ma swojego lokum , nie zarabia i korzysta na kobiecie , nie kumam .......................co sie porobiło!!!!!!!!1

Gość @dck
10 lat to w dzisiejszych czasach żadna różnica. Dzisiaj ludzie ok. trzydziestki są na podobnym etapie życia, co dwudziestolatkowie w pokoleniu naszych rodziców. Nie każdy facet 30+ to podtatusiały chłop z brzuszkiem i łysiną, jeżdżący Skodą Octavią.

Gość Aska kraska
Zawsze uwazaj, jesli kogos poznajesz z internecie i noe wiesz o nim nic nigdy nie zapraszaj do domu ani nie idz do niego lub w odosobnione miejsca. To bardzo niebezpieczne. Najpierw go troche poznaj, jego znajomych itp. nie ufaj zabardzo..

Gość halotojaaaaaaaaaaaaaaa
czytalam tylko pierwszy twoj post i powiem, ze facet liczy na seks.po prostu. nie trzeba nie wiaodmo jaiej przenikliwosci, zeby to stwierdzic, zreszta pewnie sama czujesz pismo nosem.

po przeczytaniu dalej na temat jego focha:o, mozna dodac z cala stanowczoscia, ze licz TYLKO na seks. Co on mysli, ze Ty jestes mloda desperatka i bedzie cie szantazowac swoimi fochami? Boze, faceci to maja najebane w tych swoich mozgach:O Laska, trzymaj sie z dala od niego. Mowie Ci to jako kolezanka 30+.

I wiesz to jak facet przedstawia sie na poczatku ma czesto (zbyt) niewiele wspolnego z tym jakie wobec ciebie ma zamiary i jak potem bedzie ciebie traktowac. Mily i kulturalny. zajebiscie kulturalny- wprasza sie obcej babie do domu; zajebiscie mily, skoro obraza sie.

Gość miiiiiruuuuu
:o