Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokula

Pomysł na siebie i może pomoc dla innych kobiet

Polecane posty

Gość Kokula

Cześć Dziewczyny ! Chciałabym się Was zapytać, co sądzicie o organizacji kursów, które pomogły by kobietom nie tylko na zmianę wizerunku ale również na "podreperowanie" ich własnej psychiki i poczucia własnej wartości. Kurs składał by się z: - porad psychologa, - spotkań ze stylistką i dietetyczką, - wizyty u fryzjera i kosmetyczki, - nauki makijażu. Sama jestem kobietą, której przydałby się ktoś, kto by mi powiedział, że ja też jestem piękna i, że potrafię to pokazać - a nie jestem tylko "robotem domowym", który ma się wszystkim zająć, nie narzekać i nie być zmęczoną. Kiedyś byłam szczupłą, zadbaną kobietą. Niestety niezbyt udany związek z facetem, bycie praktycznie samą całymi tygodniami ( z dwójką dzieci - syn 8 lat, córka prawie 3 i jestem na wychowawczym ) i absolutna utrata własnej wartości spowodawały, że czuję sie strasznie zaniedbana. Dlatego też pomyślałam, że na pewno znalazły by się inne, podobne do mnie kobiety, które by chciały zrobić w końcu coś dla siebie. Jak myślicie? Czy to doby pomysł? Gdzie się ogłaszać? Może udzielicie mi rad i wsparcia. Czekam na Wasze opowiedzi. Pozdrawiam i czekam. Magda

Gość Takie cos by sie przydalo
wielu tzw szarym myszom, ale musialoby byc za darmo, bo one nie sa majetne. A te kobiety ktore na to stac zazwyczaj sa pewne siebie i zadbane