Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juz.....niedlugo......

17-cy dziewczynka ,2 charaktery:)

Polecane posty

dziewczyny moja corka 17m-cy przy mnie zachowuje sie jak maly urwis,szcypie mnie,gryzie,bije ,ciagle sie rzuca ,w wozku krzyczy,placze ...ciagle nic jej nie pasuje, gdy pojawia sie tatus inne dziecko,usmiechniete, cichutkie ,zadowolone :) jak jestesmy oboje ciagle wola tate, tata musi przebrac pieluszke (mnie kopie) ,tata ubiera ,wszytsko tata. Kiedys czytalam tu watek na ten temat ,ze dziewczynki tak maja ,tylko jak sobie z tym radzic? pomozcie....

Gość Nikittttaaaa
Jak bym czytała o swojej Oli, ja to się ciesze i to bardzo, wkońcu tato zaczął jej impotować, uwielbia być przez niego chwalona, adorowana, tak jaj piszesz z tym że ja nie szukam rozwiązania tego problemu, jedynie co staram się byś stanowcza i nie pobłażać bo mała cwaniara wyczuwa na ile może sobie pozwolić

no tak,ale moje wyjscie na spacer samej stalo sie koszmarem , i tylko kombinuje lizak, baton cokolwiek zeby tylko nie krzyczala , w domu boje sie ze sobie cos zrobi przez te rzuty na podloge,kompletnie NIC nie moge zrobic

Gość wiem ze to glupie ale
heheheheh oby moja taka nie byla...ale kazdy ma swoj urok.mysle ze jej to przejdzie:)