Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalermena

On mnie za bardzo podnieca, co robić

Polecane posty

Gość kalermena

Spotykam się z chłopakiem od 3 tygodni. Przez połowę randek się całujemy i problem ze mną jest taki, że strasznie mnie on podnieca jak tylko mnie dotknie, do tego ma takie perfumy, że najchętniej rozebrałabym go już w drzwiach i bzyknęła :P On też chce mnie całować, ale czuję, że nieśmiałość nie pozwala mu pójść o krok dalej. Czuję, że go strasznie podniecam, czuję dosłownie mówiąc przez spodnie podczas przytulenia :D Problem w tym, że on czasem wyskakuje z tekstami: czemu jesteś taka gorąca, ale z ciebie napaleniec, mówi to z żartem ale mi robi się głupio, wychodzę na jakąś nimfomankę... Jak to powstrzymać na jakiś czas?

Gość El Migiel
Wiesz kiedys bylem w bardzo podobnej sytuacji jak twoj chlopak,ale moja dziewczyna wtedy wyczula sytuacje i to ona poczynila pierwszy krok, poprostu zaczela sie do mnie dobierac i od tamtej pory stalem sie duzo bardziej smialy, teraz najczesciej inicjatywa jest po mojej stronie:)Wiec wykonaj pierwszy krok albo czekaj:) wybor nalezy do Ciebie:)

hola hola :O ja byłam kiedys z chłopakiem przez pół roku. Co tu dużo mówić, piękni, młodzi, zadbani. Pół roku bez niczego, po prostu się na nic nie zgodził. Próbowałam, ale co z tego... nie wiem do dziś o co chodziło :/ Chyba on się wstydził, albo było z nim coś nie tak.. nie wiem :/

Gość kalermena
W sobotę mam u niego spędzić pierwszą noc... Zaprosił mnie. Ciekawe czy coś mu chodzi po głowie, czy zaśniemy tak po prostu a ja będę się męczyła z podniecenia :P

Gość kalermena
Obydwoje po 25 lat.

Gość mam podobnie, z tym że
znamy się od trzech miesięcy, ale kiedy czasami na niego patrzę to mam ochotę wejść na nieg i nie schodzić. Podczas całowania staram się go stopować, ale samej mi ciężko :classic_cool: Zresztą jestem dziewicą i daleko się nie posunę.

Gość Marta858585
Fajnie mu będzie z Tobą ;)

Gość kalermena
Swoją drogą to nie jest mój pierwszy partner w życiu, ale na nikogo nie miałam jeszcze takiej ochoty ogromnej :)

Gość kalermena
Dlaczego?

Gość gość
A poniżej reklama, foremek do kostek lodu;)xd