Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keysy2121

do madrych mam

Polecane posty

takie pytanko. jestem w 15 tyg ciazy, czesto czuje bole brzucha. do wizyty u lekarza jeszcze troche wiec pytam tu moze ktos pomoze. sprawa sie rozchodzi o to ze podczas sexu a dokladniej do orgazmu potrzebna mi stymulacja sutkow i bardzo to uwielbiam wiec miewam ta przyjemnosc prawie codziennie. dzis przeczytalam artykul ze stymulacja sutkow moze powodowac skurcze. a wiec czy powinnam zrezygnowac z tego typu pieszczot?

Gość czaprakk
Sam orgazm może powodować skurcze. Stymulacja sutków również. Jeśli nie masz ciąży zagrożonej to nie powinno się dziać nic złego, ale lepiej zapytać lekarza.

Gość czaprakk
Ja miałam bóle brzucha na tym etapie ciąży spowodowanie rozciąganiem się macicy.

Gość Natkaaaa
Wywoluje skurcze ale dopiero na koncu ciazy. teraz to moze sie bawic :-) ja sie tak bawilam do konca ciazy i bylo ok.

dziekuje bardzo za odpowiedzi. nie zauwazylam by nasilaly sie po sexie. sory raz tylko poczulam taki bol po prawej i lewej na wysokosci watroby i trzustki ale nie wiem czy to nie bylo przez to ze zaszalalam i zalozylam jeansy i cutke mnie cisnely

orgazm powoduje kolysanie macicy, jesli sex i orgazmy bylyby niewskazanie (ciaza zagrozona) to lekarz napewno by ci o tym powiedzial ;)

Gość ja oczekuje córki
ja tez na tym etapie odczuwalam takie ciagniecie bardziej w dół.mi lekarz powiedzial ze macica sie rozciaga. no i tak zostalo do dzis :)