Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewiks@

Gdzie usunąć przebarwienia - Gdynia

Polecane posty

Gość Ewiks@

Mam okropne przebarwienia na twarzy. Boję się poddać zabiegom. znacie jakies miejsce w Gdyni, gdzie mozna sie udac po poradę, ewentualnie skusic sie na jakies profesjonalne zabiegi? Mooze mozecie polecic jakas kosmetyczke godna zafuania?

Gość Mirafefwse
Byłam w OTC Online na Kopernika. Pierwszy zabieg próbny dostałam za darmo. Robili mi jakieś naświetlenia na trądzik i pomogło mi bardzo. Właściwie wcześniej miałam okropną skórę, ale z każdym zabiegiem wyglądało coraz lepiej. Możesz wejść na ich stronę, poczytać o cenach. Najważniejsza jest systematyczność. wiadomo, że jeden zabieg nie zamieni cie w gwiazdę. W OTC na pewno ci doradzą dobrze, bo obsługa jest najwyższej jakości i wszystko mi tłumaczyła jak laikowi.

Gość Kubiak
Zalecam OTC Online. Ja skorzystałam z ich usług i jest zadowolona. Usuwałam cellulity i wygladzałam zmarszczki. Efekty sa skuteczne. W centrum panuje miła i czysta atmosfera i nie zapłaciłam dużo.

Byłam na Kopernika i denerwowało mnie to, że za każdym razem robiła mi zabieg inna pani. Teraz jeżdżę, aż do Gdańska do salonu Plus dla Urody i nie szkoda mi czau na dojazdy, bo wiem, że warto.

Gość Mirafefwse
Wystarczyło zaznaczyc przy rejestracji, albo umówic sie bezposrednio do "ulubionej Pani". Do Gdańska jednak mi nie po drodze ;p A to do OTc zawsze zajade po pracy.

Gość Milena354354
Ja do OTC nie mam zadnych zastrzezeń. Zabiegi są wykonywane dokładnie . Bardzo fajne miesce a panie wszystkie są miłe i delikatne

Gość kasienka9973
Miałam podobny kłopot z przebarwieniami. Wybrałam się do gabinetu OTC w Gdyni i panie ktore tam pracuja profesjonalnie zajely sie moimi przebarwieniami,ktorych pozbyłam się na dobre!

Gość nati9873
Nie ma czego się bać. Zabiegi wykonują profesjonaliści. Panie które tam pracują pomogą dobrać Ci odpowiedni zabieg do Twoich potrzeb. Napewno będziesz zadowolona. Ja osobiście korzystam z różnych zabioegów i powiem szczerze z miłą chęcią tam powracam

Gość garaga
Wybrałam się do OTC Uroda na Batalionów Chłopskich w Gdyni. Moje niewielkie lecz widoczne przebarwienia usunęli po kilku zabiegach. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Bardzo polecam.