Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośśśkaaaaaaa

Czy to dziecko może umrzec??!!!

Polecane posty

Gość gośśśkaaaaaaa

Dziś w nocy moja kolezanka urodziła dziecko. Ok godziny 11 poinformowano mnie że jej synek ma sine raczki i głowke. Czy to normalne u noworodków. Boje sie strasznie...

Ale to dziecko urodzilo sie sine? Jaka punktacje dostalo? Wiekszosc dzieci rodzi sie sina i popuchnieta bo przejscie dla nich przez kanal rodny nie jest az takie latwe, ale potem dochodza do siebie i jest okey.

Gość gośśśkaaaaaaa
Miało 2 punkty

Sine dziecko to znaczy poważnie niedotlenione, a 2 punkty w skali Apgar to dramat

Gość gośśśkaaaaaaa
Co za podszyw!!;/ Nie wiem jaka punktacje ojciec dziecka mi pisal że jest w dobrym stanie tuz po porodzie

Gość azu
O to trzeba pytać lekarzy. Czemu rodzice nie pytali? Chyba że to ty tylko chcesz wiedzieć?

Gość gośśśkaaaaaaa
Nie sugerujcie sie podszywem błagam!:( Też tak słyszalam że jesli ma siną główke noworodek to ze może miec problem z rozwojem boje sie tego oni tak bardzo chcieli tego dziecka:(

2 punkty to malutko tzn ze byly jakies problemy przy porodzie. dzieci zwykle dostaja po 9, 10 punktow. ciezko cokolwiek powiedziec bo nie wiem czy to byl wczesniak czy urodzone o czasie, jakie problemy wystapily itd.

Gość tak bardzo mi z tym zle
Jesli bedzie mialo dobra opieke medyczna,to jest szansa na zycie.Moj maz tez urodzil sie z sinica i zyje do dzis,ma sie swietnie i jest cudownym facetem,ojcem i przyjacielem.Trzeba sie modlic o zdrowie maluszka

Gość gośśśkaaaaaaa
Powiedzieli ze jutro powiedzą co i jak...

moja coreczka urodzila sie lekko sina, dostala 9 punktow na 10, oddychala normalnie i normalnie sie rozwija. jezeli po urodzeniu dzieco nie mialo problemow z oddychaniem i nie stwierdzono innych nieprawidlowosci to raczej powinno byc okey.

Gość gośśśkaaaaaaa
Oni są też pełni wiary ale to młodzi rodzice i każdy problem z dzie ckiem ich bardzo niepokoi

Gość tak bardzo mi z tym zle
Kazdy rodzic boi sie o swoje dzieciatko,zwlaszcza gdy jest to pierwsze dziecko,trzeba wierzyc,ze bedzie dobrze i nie dopuszczac innej mysli.Wiem,ze latwo mi mowic,ze trzeba wierzyc itp,ale wiem co mowie,bo swoje juz przeszlam

Gość gośśśkaaaaaaa
Dziekuje wam za odpowiedzi!

gosia ale dziecko urodzilo sie sine, czy zaczelo siniec nagle po kilku godzinach. Wiesz co swiecej czy tylko tyle ze ma sina glowke i raczki? cala glowke czy wokol ust i noska? Tak naprawde bardzo ogolnikowo piszesz niewiele mozna z tego wywnioskowac.