Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiijjjhhhhhbbb

czy na slub wypada isc w "pensjonarskiej" sukience?

Polecane posty

Gość iiijjjhhhhhbbb

niedlugo ide na slub na ktorym bardzo chce ladnie wygladac. wiem ze na weselicho czesto kobiety ubieraja tafty nie tafty tiule nie tiule. ja takich rzeczy nie lubie i chce ubrac sukienke ktora nie ma w ogole dekoltu, jest w stonowanym kolorze i siega do kolan. myslicie ze tak bedzie ok? powiedzmy ze jesli chodzi o styl to mniej wiecej cos takiego: http://longredthread.files.wordpress.com/2012 /03/img_8659.jpg tylko kolor inny i moja jest ladniejsza. jesli tak to jak ja troche "odpicowac"? dodam ze jestem bardzo wysoka i przez wzrost mojego faceta musze byc tez w zupelnie plaskich butach. czy moge tak isc a jesli tak to co zrobic zeby nie bylo za grzecznie?

Gość TakaONA89
Sukienka ładna, ja bym do niej dodała jakiś duży wisior coś tego typu : http://www.hm.com/pl/product/04398?article=04398-A , na głowę opaskę pasującą do naszyjnika który założysz, buty możesz kupić na niskim obcasiku czarne lakierki do tego kopertówka czarna lakierka i będzie super :) Paznokcie możesz pomalować w jakiś mocnym kolorze np pomarańczowym :)

Gość no nie wiem nie wiem
u mnie nie otwiera się ta strona z sukienką

Gość iiijjjhhhhhbbb
trzeba zlikwidowac spacje, nie wiem, dlaczego sie zrobila ja myslalam o zupelnie plaskich czarnych butach i wlasnie duzym srebrym naszyjniku. do tego kwiat we wlosach i kopertowka lakierowana jaskrawoczerwona.

Gość TakaONA89
Ja bym postawiła na czarną kopertówkę i paznokcie jakieś żarówy :)

Gość no nie wiem nie wiem
zdecydowanie wielki naszyjnik i żarówiaste pazurki ożywią sukienkę i nie będzie taka zwykła

Gość TakaONA89
Musisz tą sukienkę ubrać dodatkami i będzie okej :) nie ma potrzeby kupować sukienki z tiulu czy innego badziewia bo potem jej już nie wykorzystasz a zresztą takie sukienki nie przepuszczają powietrza i sie zapocisz. Masz rację że wybierasz tą pensjonarkę :)

Gość iiijjjhhhhhbbb
a moze ubrac do niej jakis pasek?

ładna, skromna sukienka i do tego dodatki - to się nazywa klasa :) nie bierz przykładu z panienek strojących się jak choinki na wiejskie wesela, bo to jednak nie o to chodzi. sama lubię proste, klasyczne rzeczy, dlatego podoba mi się asortyment stilago, gdzie za niewielką kasę mam europejskie marki, no i dzięki temu nie wyglądam jak baba z placu :)

Gość zwroty
Pasuje jak najbardziej - ożyw ją tylko dodatkami.