Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gifdhgifndirvs

ząb PO leczeniu kanałowym-boli,pomocy

Polecane posty

Gość gifdhgifndirvs

W poniedziałek miałam robionego zęba kanałowo, wcześniej był zatruwany na 3 tygodnie (nie wiem czemu tak długo) wszystko już zostało zrobione, plomba założona a mnie BOLI. Gorzej niż przed leczeniem(prawdę mówiąc przed leczeniem w ogole mnie nie bolało) Byłam wczoraj u tej dentystki, trochę się zdziwiła ale powiedziała że tak się czasem zdarza, i może to potrwać nawet tydzień i jak mnie boli to mam łykac proszki przeciwbólowe najlepiej jakieś forte... Nie wiem czy tak może być, miałam już wcześniej 2 zęby leczone, i nigdy tak nie było.. Mieliście tak kiedyś? To możliwe? Czy po prostu nie chce jej się przyznac że zawaliła robotę?

Gość azu
to nie jest normalne -przecież ząb po kanałówce jest martwy więc nie ma jak boleć. Idź do innego dentysty.

Gość gifdhgifndirvs
Ale nie chcę iść do innego, bo to ona mi go nie zrobiła dobrze, a to było prywatnie -za całość zapłąciłam 200 zł więc chyba sama rozumiesz że nie chcę drugi raz płacić?

Gość ghe
wez cos przeciwzapalnego i przeciwbolowegio czasem zab moze pobolewac przy zmianie pogody

Gość gifdhgifndirvs
przy zmianie pogody? Ale u mnie nie było zmiany pogodyu od poniedziałku, a mnie ten ząb boli przy szczotkowaniu, nie mogę też nic przeżuwać po tej stronie jamy ustnej no może coś bardzo miękiego, jakiś makaron albo ziemnaik, a tak to naprawdę boli

Gość gifdhgifndirvs
Czyli to się zdarza tak? No to wlałaś trochę nadziei w moje serce:)

Gość ghe
wez cos przeciwbolowego :) tez tak mialam i przeszlo i jest ok

Gość *liliann
Też po kanałowym miałam takie głupie uczucie, że nadal coś jest z nim nie tak. Ale po czasie przeszło.

Gość gifdhgifndirvs
ufff:)