Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola92222

Terminy zjazdów pokrywają mi się z pracą ...

Polecane posty

Gość Ola92222

Załamałam się. Dziś byłam po wykaz terminów zjazdów na semestr jesienny do szkoły i całkowicie się pokrywa z moją zmianą w pracy... Co robić?! Pracuje na stacji paliw i robimy tydzień/tydzień po 12 godzin dniówki/nocki ... Nie wiem co zrobić. Szefowa przyjmując mnie wiedziała, czy się uczę, ale czy teraz może przydzielić mnie na inną zmianę, czy będę zmuszona się zwolnić? Jak z nią porozmawiać o tym? Proszę o wszelkie rady ... Nie postawie pracy ponad szkołą.

Gość ghe
nie musisz byc na wszystkich wykladach musisz na cwiczeniach mozesz tez starac sie o indywidualny tok nauczania a co studiujesz?:)

Gość Ola92222
Problem w tym, że muszę .... nie chce mi się tłumaczyć dlaczego tak jest, ale muszę być na każdych zajęcia :(

Gość ghe
co studiujesz?

jeśli wie że studiujesz to porozmawiaj z nią, przecież również możesz się z kimś zamienić na weekendy, czy to takie trudne? a mówią że ludzie na studiach są inteligentni

Gość Ola92222
tylko ludzie w tej pracy BAAAARDZO niechętnie zamieniają się na weekendy.

jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. spróbuj nie załatwiać tego przez szefową, tylko przez kolegów z pracy - któraś dobra dusza się z Tobą zamieni. a jeśli nie, to wtedy uderz do szefowej. poza tym, wierz mi, z wykładowcami nierzadko można się dogadać :)

Gość djdhdghj
GADAJ SZMATO CO STUDIUJESZ!!!