Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walkirja

Nagłe zaśnięcia- co to moze być?

Polecane posty

Gość Walkirja

Czasem mam tak, że po zjedzeniu czegoś słodkiego, nagle tracę siły, niemal nie mogę się ruszyć, czuje maksymalne wycieńczenie i nagle zasypiam tak na 10 minut. Co to może być?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooo
narkolepsja - poczytaj se o objawach

Gość raczej cukrzyca
raczej cukrzyca zbadaj cukier na czczo, przydałoby sie też zrobienie krzywej cukrzycowej czyli glukozy po obciążeniu idz do lekarza rodzinnego, niech zleci badania

Gość Walkirja
Czytałam o cukrzycy i poza sennością, zaśnięciami, i problemami z błonami śluzowymi innych objawów nie mam. Np. nie mam dużego pragnienia i suchości w ustach. Czy nie wszystkie objawy są konieczne do wystąpienia?

Gość też czasem zasypiam nagle,
generalnie zasypiam w autobusach, jak gdzieś jadę, albo na uczelni na wykładach lub ćwiczeniach, a nie mam nieprzespanych nocy, zdarzyło mi się też tak, że prawie zasnąłem na stojąco, ale szybko się ocknąłem, bo poczułem, że się wywracam, raz też zasnąłem na kilka sekund czytając zdanie w książce na głos, mam tak od 2 lat, też nie wiem, co to jest

Dobrze piszą.. sprawdź czy nie masz cukrzycy. No i drugim powodem może być narkolepsja . Są i inne powody,ale musisz iść do lekarza. to powazny problem. Narkolepsje ma mój znajomy...