Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrześniówka....

białko...

Polecane posty

Gość wrześniówka....

czesc jestem w38 tyg ciazy i lekarz ciagle widzi u mnie białko w moczu juz chyba 2 miesiac ciagle ten sam problem... daje mi różne leki nawet furagin nie pomógł a po bactrimie miałam skutki ubocznie wiec tez nie pomógł... mam juz dosc brania leków boje sie o dziecko.... co wizyta inne leki... co mam zrobic co radzicie w tej sytuacji???

Gość azu
A jak ciśnienie? Obrzęków nie masz? Bo białko w moczu to może być objaw zatrucia ciążowego.

Gość wrześniówka...
ciśnienie lekko podwyższone ale nie duzo... lekarz twierdzi ze białko to normalne i nawet leżeniem sie wylecze... dziwne dla mnie... to po co mi te wszystkie leki?

Gość wrześniówka...
na dodatek dodam ze czesto mam problemy z oddychaniem dwa razy zemdlałam raz przy wczesnej ciązy miałam wtedy drgawki a drugi raz ostatnio straszne osłabienie... lekarz kazał zrobic mi ekg... zrobiłam nic nie wykazało... i zostawił ten temat

Gość wrześniówka...
ja tez wole poczekac... boje sie brac leków wiecej

Gość ojtam ojtam
idź zbadaj mocz w innym laboratorium - ja mialam ciagle blkterie - a na posiewie nic - aż zmienilam laboratorium

Gość doktorowa :]
Zmien delikatnie dietę i myślę że to wystarczy. więcej warzyw i wocoów, a mniej nabiału, cukru, białej mąki.