Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On27warszawa

Pewna dziewczyna sprawia że wszystko staje się piekniejsze ale czy powiedzieć to

Polecane posty

Gość On27warszawa

Często chodzę na obiad do pewnej restauracji wegetariańskiej w warszawie ,pracuje tam niezwykła dziewczyna,za każdym razem gdy na nią patrze, cały świat staje się piękniejszy.niestety chyba nie mam u niej szans bo: 1) Mam 27 lat i zaczynam studia drugiego stopnia dzienne ale będę na utrzymaniu 2)jestem prawiczkiem nigdy nie miałem dziewczyny 3)jestem chory na depresje Dla mnie jej uśmiech jest jak narkotyk,ilekroć go widzę staje się odrobinę szczęśliwszy,boje się ze przestanie tam niedługo pracować i jej nigdy nie zobaczę:(

Gość f45f45
Zagadaj do nie a co ci szkodzi,jak przy niej depresja ci trochę mija to nie zauważy że coś jest nie tak;)Do odważnych świat należy

Gość figa_z_makiem_
depresję to Ty będziesz miał dopiero wtedy, jak któregoś dnia okaże się, że jej już tam nie ma i będziesz żałował, że nic nie zrobiłeś. zagadaj do niej, przecież nie masz nic do stracenia.

Gość traffka24
Kiedyś byłam w podobnej sytuacji ... codziennie spotykałam niezwykłego faceta , po jakimś czasie sie odwazyłam i zrobiłam pierwszy krok .... udało sie bylismy razem 8 pięknych miesiecy , niestety mnie zostawił ... no ale nie załuje , to był najpiękniejszy czas w moim życiu , Ty tez sprubuj moze akurat :)