Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażyna_3443

dam prace pilne !!!! Wa-wa

Polecane posty

Gość Grażyna_3443

do opieki nad blizniakami , pon-sob 8-18 plus pranie i sprzątanie płace 1500zł gotówką !!!! piszcie praca_wawa@wp.pl PILNE !!!!!!

Gość f45f45
czemu w Warszawie:(za daleko, a szukam pracy pinie:/

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
znowu????? Poprzednia niewolnica nie dała rady czy jeszcze nie znalazłaś?

Gość Grażyna_3443
musiała pilnie wyjechac za granice :(

Gość wieśniaki są wśród nas
10 godzin dziennie, 6 dni w tygodni 10*6=60 godzin w tygodniu 4 tygodnie w miesiącu * 60 godzin tygodniowo daje nam 240 godzin miesiecznie 1500 zł/ 240= 6,25 zł za godzinę co jak na tak ciężką pracę i harowanie tyle czasu jest nie opłacalne, bo tyle zarabia się pracując 120 godz miesięcznie. Pani z byka spadła i nie wstyd takiego ogłoszenia wystawiać?

Gość Grażyna_3443
a takie bezrobocie :(

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
No tak, musiała wyjechać :) Nie dziwię się. :):)

Grażyna_3443 dzieciaki przypilnowac, posprzątać, poprac..a ty przyjedziesz i co będziesz robic?? wygląda na to ze nic ty potrzebujesz OPIEKUNKI I SPRZĄTACZAKI W JEDNYM I TO JESZCZE ZA 1500zł zarty.. szczerze pomyslałabym gdbys zaproponowała 4 tyś tylko ktoś chory na umysle zgodzi sie pracowac za taka kwotę i tyle godzin

Gość lkdflkadjgladflkj
Dlaczego od razu takie typowo polskie, negatywne nastawienie do potencjalnego pracodawcy. Fakty : jest okreslona praca do wykonania, za okreslone pieniadze. Kto zainteresowany - moze sie kontaktowac i w efekcie ta prace wykonac, sprzedajac swoja sile robocza za okreslona cene. Jezeli ktos jest wyzej kwalifikowany i uwaza, ze gdzie indziej zarobi wiecej, a wiec jest w stanie swoja sile robocza lepiej sprzedac, niech siedzi cicho i szuka lepszych ofert. To normalne prawo ekonomiczne. Nikt nikogo nie zmusza.

Gość grażyna_3443
ja zajmuje sie innymi sprawami i jako (szef) osoba która zatrudnia może robic co chce , płace i wymagam !

Gość ruskie zdrobnienie od
zapomniałaś dodać że to wcale nie w warszawie tylko w łomiankach :( Jeszcze ci się nie znudziło powtarzać ten temat?

Zaś ten sam temat :o rozumiem że jak na razie nie znalazłaś jeszcze takiej desperatki żeby za psi grosz robiła u ciebie za służącą :D

Gość grażyna_3443
szukałam kogos do pracy pół roku temu ostatnia dziewczyna (bardzo sympatyczna ) pracowała 6 mies. ale musiała wyjechac za granice do mamy i była bardzo zadowolona z pracy u mnie !

Grażynko wymagać możesz..płacić niekoniecznie. Jak mówiłam tylko osoba chora na umyśle zgodzi się pracować tyle godzin za marne grosze w dodatku w Warszawie.. a szefem no taka to jesteś taka mamusią gdzie dzieci oglądaja Cie tylko na zdjęciu

Gość grażyna_3443
ja szukam osoby do pracy poniewaz sama musze zająć sie rozwojem swojej firmy i tam musze siedziec nie w domu ! zresztą co ja wam bede opisywac moje życie , chcesz pracy to napisz !!!!

Gość ]oiujhy;gtfods
a w jakim są wieku twoje dzieci?

Gość annia.....................
TO JEST PROWOKACJA.

Gość vbnbvcvbnm
jakas licha i niedorozwinieta jestes szefowo:D:D:D na forum szukac pracownika

Gość ALE TO PRAWDA ZE
chyba nie ma wiekszego ponizenia jak u obcjej baby sprzatac i bachory pilnowac :-O

grażyna_3443 juz ja znam taką szefowa, Mam kuzynkę która tez ma swoją firme-dzieckiem zajmuje sie opiekunka i babcia..ile płaci opiekunce to lepiej sie nie wypowiadam.. a dziecko no cóż ma 2 latka i sra do pampersa..do mamusia nie ma czasu nauczyć dziecka.. a wymówką jest to że dziecko nie chce i koniec

Gość Grażyna_3443
dzieci w jakim wieku ? to 3 letnie blizniaki 4 jajowe

Gość wysikaj sie
4 jajowe :) he he he

Gość lkdflkadjgladflkj
Dlaczego nie macie szacunku dla kobiety ktora pracuje zawodowo i chce w domu zatrudnic kogos do opieki nad dziecmi i prac domowych. Zazdrosc ze ja na to stac ? Lepiej schowac sie za rodzeniem dzieci i miec usprawiedliwienie, ze zawodowo i finansowo nic nie osiagnelam i oczywiscie psioczyc jadowicie na wszystkich dookola.

Gość Grażyna_3443
ale moje dzieci nie srają juz od 2 lat do pampersów ! są bardzo inteligętne i nawet juz potrafią czytać , mało ale potrafią ! jestem taka dumna

Gość vbnbvcvbnm
Grażyna_3443 dzieci w jakim wieku ? to 3 letnie blizniaki 4 jajowe ale jaja :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość annia.....................
Wysikaj się..... Wiel;kie dzięki za poprawienie humoru :D:D:D

Gość wysikaj sie
jak takie inteligentne to niech zajmą się sobą i niech zrobią ci jeszcze pranie i posprzątają chatę.

Gość Grażyna_3443
no co dwoje chłopców co w tym dziwnego ????