Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beciulka123456789

Boliiii :(

Polecane posty

Gość beciulka123456789

Witam nie mogę nic znaleźć na internecie , może tu jakąś pomocy zasięgnę. No więc tak wyrwałam zęba siódemka górna lewa strona 10 dni temu, a to nadal mnie boli :( bol codziennie jest taki sam ani sie nie nasila anie nie łagodnieje , jak dotykam językiem jest dziura nic się nie zlepiło. Do tego nie mogę otwierać buzi , jedzenie sprawia mi ból. Jestem załamana płacze ciągle przez to, zęba wyrywałam w Polsce 3 dni po wyrwaniu wróciłam do Dani gdzie stomatolodzy kosztują miliony. Jestem w całkowitej kropce, czytałam coś o suchym zębodole , jeśli mi się to przytrafiło czy zagoi się samo?? . Ratujcie

Gość annia.....................
Płucz szałwią.Współczuję.

Gość chyba miałam ten zębodłół
stomatolog mnie nie uprzedził i płukałam usta po każdym jedzeniu szałwią generalnei meczyłam się z tym zębem przez 3 tyg, cały czas się nie goiło i bolało, cały czas brałam Ketonal, ale po pewnym czasie przestał działać na koncówce gdy miałam dość dwa razy byłam u stomatologa i założyła mi jakiś paskudny opatrunek z lekiem, fuj, cały czas czułam ten zapach i smak szczekościsk często sie zdarza przy wyrywaniu ósemek, nie umrzesz od tego, co najwyżej schudniesz dla mnie największy zong był gdy dzień po wyrywaniu rodzina poszła do knajpy i zamówiła naleśniki z owocami i czekoladą....a ja patrzyłam na to jak szczerbaty na suchary, bo nic mi nie smakowało i nie mogłam jeść z pozytywów: myłam zęby po każdym jedzeniu ziołową pastą Colodent, płukałam szałwią i nigdy nie miałam tak białych jak wtedy

Gość beciulka123456789
Nikt nic wiecej nie wie na ten temat :(

Moge sie jedynie polaczyc z Toba w bolu... pare lat temu mialam wyrywane 6 z lewej strony z gory i dolu wiec 8semki wyszly spokojnie - z prawej strony nie mialam wyrywane i sie nie zmiesci - jeszcze nic nie rosnie ale kiedy zacznie wiem ze szpital odwiedze na napewno ... :(