Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anett12

Brat mojego byłego

Polecane posty

Słuchajcie, co o tym myślicie. Ponad miesiąc temu zerwał ze mną facet, na początku bardzo przeżywałam ale teraz już mi przeszło (byliśmy 3 miesiące razem) no i ostatnio mam bardzo dobry kontakt z jego starszym bratem (którego znałam jeszcze wcześniej, zanim poznałam tego byłego) i wydaje mi się nawet, że coś do niego poczułam. Tamten mnie bardzo źle potraktował więc co do niego to nie miałabym skrupółów, ale boję się że ludzie mogą mieć złą opinię o mnie. Sama nie wiem. Ale mam wrażenie, że jego brat to jest znacznie ulepszona wersja niego samego. I coś mnie do niego ciągnie...

Gość derrrr+-
od poniedziałku zacznie się szkoła to ci minie :)

a pomyślałaś czy chciałabyś mieć byłego za szwagra? może warto odpuścić bo może to tylko złudzenia zranionej ex? znaliście się przelotnie 3 miesiące to nie było długo i nie można tego nazwać przelotnego związku, a twój były jak był kawał chama to będzie wam robił docinki jak nie wam to swojemu bratu i się biedak nasłucha jaka to ty jesteś np w łózku popsuje to wasze relacje i czy warto?

Właśnie mam wrażenie że nie są to złudzenia. Niedługo wyprowadzam się do innego miasta, będę mieszkać sama i odetnę się od towarzystwa byłego. A ten brat już zapowiedział że chce mnie odwiedzać i szczerze mówiąc sama mam ochotę się z nim spotykać. Coraz częściej myślę, że zainwestowałam swój czas w nieodpowiedniego brata. Wiem, że to brzmi jak historia z telenoweli i sama nie wiem co o tym myśleć, ale nie umiem chyba powstrzymać już swoich uczuć.

Zdajesz sobie sprawę, że to by bylo tylko na krótką metę? Jeśli tak śmialo pakuj mu się do łóżka.