Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colacoca

Problem z facetem-powinnam sie zmienic?

Polecane posty

Gość colacoca

Jestemy razem 1,5 roku. Wkurza mnie, jak zawsze kiedy widzimy na ulicy, czy w tv etc jakas dziewczyne w typie "wloszki/hiszpanki - dlugie ciemne wlosy, opalona skora, i to wszystko wygladajace naturalnie [chyba lapiecie o co mi chodzi ;)] to zaczyna sie gadanie jaka to ona ladna, piekna, wyglada dobrze bla bla bla. Wkurza mnie to, gdyz ja jestem blada, drobna blondynka z jasnymi oczami - czyli kompletne przeciwienstwo. Jak mu gadam ze skoro jego typ dziewczyny to wlasnie opalona, ciemnowlosa modelka to czemu jest ze mna, odpowiada ze po prostu nie spotyka sie duzo ladnych blondynek, a ja jestem piekna dla niego bla bla. Juz nawet planuje wykupic karnet na solarium, a wloy pofarbowac na ciemny braz... :( Po prostu czuje sie zazdrosna o te wszystkie panny wygladajace jak moje przeciwienstwo, ze tak mu sie podobaja itp...

Gość halotojaaaaaaaaaaaaaaa
to najgorsze co mozesz zrobic w tym zwiazku!!!!!!!!! ani sie waz!!!!

Włoszki i Hiszpanki, hę? Znaczy Twój facet lubi głosne i owlosione kobiety? :P

Gość smutnybardzodzien
nie zmieniaj sie. broń boże.

Przecież Ci powiedział, że jesteś dla niego piękna. A zresztą dlaczego Ty masz się mu podporządkowywać? Nie podoba się to WON

Gość Sahjsa,mnsdaz
Jak sie zmienisz to na pewno nie bedzie pasowac to do twojego wygladu,np wlosy do cery itp,a po drugie tylko sie upokorzysz,nie rob tego,a no i bedziesz wygladala staro