Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czitos92

Dlaczego tak się dzieje ?

Polecane posty

Gość Czitos92

Witam forumowiczów :) Mam pewien problem.Jestem oficjalnie z dziewczyna od miesiąca,ale znamy się od prawie roku piszemy ze sobą codziennie wszystko jest dobrze wyznajemy sobie uczucia ze kochamy się itp. a nagle przychodzi taki moment w którym pisze mi,że powinniśmy się rozejść,ponieważ uważa,że będzie mi lepiej bez niej w sensie (bez zmartwień,problemów) I w takim przypadku nie wiem jak rozmawiać z dziewczyną ,jak rozmawiać z nią,że lepiej by nie było i aby przestała myśleć o tym,dlaczego ona tak myśli i to robi.Dodam,że to jest moja pierwsza dziewczyna no i ja jestem jej pierwszym chłopakiem.Proszę o rady.Dziękuję.

Gość chaneree
moze widzi ze ci z nia zle? wiec tak mowi

Gość Czitos92
może i tak no,ale jak przemówić jej,że tak nie jest ?

Gość chaneree
zachowuj sie inaczej bo jak sie zachowujesz jka teraz ona wyciaga takie wnioski

Gość Czitos92
cały czas się staram udowadniać jej to nawet w takich chwilach,a momentami mam wrażenie,że robi to dlatego,żebym to ja zakończył to wszystko,bo np. znalazła sb kogoś innego lub podobnie no ale tez obiecywaliśmy sobie,że siebie nie zdradzimy i w ogole.

Gość Czitos92
a jakaś podpowiedź jak mam się inaczej zachowywać ?

dlaczego mialbys sie nagle inaczej zachowywac? czy ty jestes kukielka w teatrze? powiedz jej po prostu nastepnym razem, ze jezeli to, co ona ci wmawia kiedys stanie sie faktycznie prawda, to jej o tym powiesz. a narazie to widzisz ten zwiazek z nia bardzo pozytywnie i nie chcesz wiecej sluchac takich jej wywodow bo cie to boli. w koncu to sam wiesz czy jest ci z nia dobrze, czy nie. badz raz facetem i nie przymilaj sie ciagle. moze jestes dla niej za dobry? dziewczyny nie lubia takich facetow. facet to ma byc facet. dadaj jeszcze, ze masz wrecz czasem nieodparte wrazenie ze to ona nie ma juz ochoty na ten zwiazek, ale chce zebys to ty ewentualnie zrezygnowal, wtedy nie bedzie sie czula winna. to nie jest zadne dorosle podejscie do zycia. to tak jakby ci ciagle wmawiala, ze zupa ogorkowa jest lepsza od pomidorowej...ale tobie i tak bardziej smakuje pomidorowa. jesli masz problem zeby jej to powiedziec to napisz jej mail. jak sobie pary raze przeczyta to moze do niej w koncu dotrze jak ty to widzisz. powodzenia!

Gość Czitos92
dzięki bardzo dobra rada na pewno z niej skorzystam dziękuję jeszcze raz