Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martusia997

Jestem najgorsza matka na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość az sie prosi napisac
ha, kolejny babsztyl wredny z ulubionym tekstem-jak mieszkasz u mnie to rob co kaze jak nie to won :o takich ludzi to za łeb i o sciane, nadludzie pierdoleni....

ale niestety to jest prawda, że puki nie jesteś u siebie to mozesz sobie pogadać i żadnych warunkow tesciom nie postawisz, bo to tylko zaostrzy konflikt... ALE- mozesz zawsze grzecznie poprosic. A jak Ci teściowa z fajką do pokoju wchodzi to co zrobisz??? Nic. Nic nie mozesz zrobić bo to jej dom. I w koncu Ci powie- nie podoba sie??? To sie wyprowadz! -- przypuszczam ze mogla by tak powiedziec bo po tej sytuacji stwierdzam u niej brak mózgu..

Gość totalny brak empatii
u tesciowych to choroba zakazna :/

Gość totalny brak empatii
chodzimi o kobiety, czyli tesciowe, wiec dobrze napisalam :)

Gość palacze to dziady wredne
moja mama tez pali - mowi, ze "tylko" w kuchni. Nie chodzę do nie wcale. Ona nie rozumie, że palenie bierne szkodzi, a szczególnie malutkiemu dziecku... Palila przy mnie jak byłam w ciąży i drwiła, ze histeryzuję, jak miałam odruchy wymiotne i wybiegałam na korytarz.. Mój mąż w końcu przerzucił się na e-papierosa :P

ja mam wspaniałą teściową na całe szczęscie, i matka i tesciowa mają normalne podejscie do dzieci i nie smrodzą im w twarz :/ Przeciez to szczyt głupoty palic przy dziecku:/ Ale jak juz wczesniej wspomnialam- nic nie zrobisz

Gość palacze to dziady wredne
a i tak pali tylko na balkonie :P

Gość zawsze smialam sie z kawalow
o tesciowych, a teraz widze ze jednak maja w sobie ziarenko prawdy... nie wszystkie tesciowe sa takie jak z tych kawalow ale jest ich naprawde bardzo duuuzo

Gość do na skakance
to tak samo jak zyc w bloku. jest sobie sasiad ktory ma w dupie wszystko i co reszta ma sie wyprowadzic bo on mieszka to se moze robic co chce? a jezeli mieszka ktos z tesciami i placi rachunki to ma prawo wymagac uszanowania swoich prosb, a w tym przypadku jesli chodzi o zdrowie dziecka to ty dalej jestes za tym ze to tesciowa ma racje-jej dom i wszyscy maja sie do niej dostosowac?

lipne porownanie :O jesli sasiad zaglusza cisze nocna to sie dzwoni po policje. Od rana do nocy moze non stop uzywac wiertarki. Ma takie prawo. Jesli mieszkasz u kogos to jakim prawem stawiasz warunki? Wyprowadz sie.

Gość do na skakance
ciekawe co bys powiedziala jakbys byla w takiej sytuacji ;) chyba ze ty jestes takim wlasnie sasiadem co se robi co chce, to wiadomo swoj swojego zawsze broni heh

to jest naprawdę milionowy taki temat na kafe. I zawsze konczy się jednym - wyprowadź się. Bo niestety to jest złoty środek na problemy. Mieszkasz u kogos i masz problem, jedyne co mozna zrobic to sie wyprowadzic...

heh :O nie jestem takim sasiadem, ale uzywam rozumu i sasiad ma prawo wiercic od rana do nocy. Po co sie decydowac na dziecko skoro nie macie (nawet nie wynajmujecie) sobie mieszkania? :O :O

Gość do na skakance
i nie chodzi mi tylko o zaklocanie ciszy nocenj, ale wlasnie o palenie na klatce, czy robienie syfu i smrodu naokolo i w mieszkaniu, przez ktory nie da sie przejsc przez klatke niezatykajac nosa, a interwencje nie pomagaja bo sasiadka ma wlasosciowe mieszkanie i w sumie nic nie mozna jej zrobic. taka sasiadka to w mym porownaiu tesciowa ktora ma w nosi wszystkich bo jest na swoim.

problem nie tkwi w Tobie lecz teściowej. moze trzeba ją podejść? a może zabrać na wizytę do pediatry i niech sama usłyszy?? a może powiedzieć że przecież zalezy jej na zdrowiu wnuczki, prawda??? współczuję generalnie - teściowe - ciężki orzech

Tak sobie podczytuję- dla mnie też jasne, ze wyprowadzka to jedyne wyjście. U kogoś można poprosić, a nie stawiać wymagania. Że kobieta empatii nie ma to jedno, ale w swoim domu może robić co chce. I też ciekawy naskok na teściową- a szanowny tatuś co robi? Babcie są różne- miłości do wnuka i dbania o jego zdrowie nie wymusisz. Ale żeby ojciec miał dzieciaka w d..?!

Gość ILE DZIECKO MA??
W JAKIM WIEKU JETS DZIECKO???

Gość czasem nie łątwo sie jest
tak raz dwa wyprowadzic, moze mieszkaja w malym miescie i np nie ma mieszkan do wynajecia a do duzego miasta nie moga sie z jakis powodow wyniesc? roznie w zyciu bywa

gdyby zalezalo tesciowej to chociazby wychodzila na dwor a nie palila w domu... i mimo ze jej powiedzialam ze nie bedzie widywac wnuczki to i tak pali, wiec co niby jej zalezy? Jak siedze z nia na dworze to specjalnie z fajka przechodzi i zaciaga sie - pytam po co? :/

Martusia jak dla mnie to co ona ma zmieniać? Jak widzi aprobatę ze strony syna i jego podobne zachowanie, który przecież jest ojcem Waszego dziecka i to jemu, podobnie jak Tobie, na zdrowiu dziecka ma zależeć najbardziej. Tylko doprowadził do sytuacji, w której to Ty sama wychodzisz na marudną panikarę.

Gość mondeo
qrvy wydają kasę na fajki a na mleko i lekarstwa dla dziecka nie ma !? - z..bać ich młotkiem

Maz rozmawial nia, ale zakoczylo sie to klutnia, bo ona przeciez jest u siebie. Nie zalezy jej na widywaniu z wnuczka to trudno,... ona palila w ciazy i przy swoich dzieciach wiec dlaczego ma sie ograniczac bo jakas dziołcha tego chce? :/ takie pewnie ma podejscie, a potem dzwoni po ludziach i opowiada jaka to ja zla jestem.... o jedno tylko prosilam zeby wychodzila na dwor,to tak wiele? ja nie ebde sie zadzic

Limitui nie ma,ale jednoznacznie da sie dojsc do wnioski że temat z tym podkladaniem trutek dzieciom tobie nie wypalil, nikt nie dal sie sprowokowac ,to wrzucilas temat o domniemanej palącej tesciowej u ktorej mieszkasz a ci to przeszkadza,widocznie obczailas ze to bardziej ludziom cisnienie podniesie niz ta rzekoma trucizna :o