Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mila1982

co kupić na zakończenie żłobka?

Polecane posty

mam problem jak powyżej,jutro córka idzie ostatni raz do żłobka,co nalezy kupić? myślę o paniach opiekunkach i Pani dyrektor? ktoś doradzi?

Gość azu
A należy coś kupić? Ja tam nic nie kupowałam.

Gość azu
No to kup jeśli uważasz że należy.

Gość asssasqsasa
ja kupilam dla kazdej pani po kwiatku.

Gość asssasqsasa
a dlaej juz nie bedzie chodzic?

Gość Polikarp Leszcz-Wędzidło
wielki sztuczny czarny penis?

Gość vbnbvcvbnm
przeciez maja placone za swoja prace, to jest ta polska mentalnosc pozostala po prl-u tobie powinni dac lub dziecku kwiatek ze przychodzi ostatni dzien

Gość asssasqsasa
kup po kwiatku dla kazdej. a nier orgazniowali zakonczenia? u mnie ostatniego dnia bylo pozegnanie.Ciasto kawa.

Gość vbnbvcvbnm
jak sa mile to sie mile pozegnaj

zakonczenie było w czerwcu,ale bez ciast itd:? natomiast do konca sierpnia córcia chodzi,a jak kupie tylko po rózyczce to brdzie ok?

zakonczenie było w czerwcu,ale bez ciast itd:? natomiast do konca sierpnia córcia chodzi,a jak kupie tylko po rózyczce to będzie ok?

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czekoladki albo ciasto

Gość ewaraj88
"vbnbvcvbnm przeciez maja placone za swoja prace, to jest ta polska mentalnosc pozostala po prl-u tobie powinni dac lub dziecku kwiatek ze przychodzi ostatni dzien" ////////////////// Taka wypowiedź jak powyżej o jest właśnie mentalność PRLu. Przecież te kobiety Ci dziecko wychowywały! Nie potrafisz odróżnić usługi: sprzedaż mięsa w sklepie od usługi: opieka nad dzieckiem ??? Moralność na poziomie zerowym... To Ci wyjaśnię: pani sprzedająca ci wędlinę w sklepie nie ponosi żadnej odpowiedzialności i ma na ciebie wyj**bane. Pani opiekująca się Twoim dzieckiem wkłada w to serce i bierze na siebie odpowiedzialność. Ja Paniom ze żłobka i przedszkola nie żałowałam niczego bo wychowywały mi dziecko. Były dla niego jak ciocie. Miałam i mam do nich wielki szacunek i okazywałam ten szacunek w postaci drobnych podarunków na zakończenie współpracy- róża, kawa, herbata. Bogata nie jestem ale dużo mnie to nie kosztuje żeby sobie w miesiącu mniej o jedno opakowanie kupić a dać to opakowanie komuś, kto na to na prawdę zasłużył. Kobiety...ludzie...gdzie wasze serca. Jan Paweł II by miał komu do rozsądku i serca przemawiać...