Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

czy mozna w komurce telefonicznej zainstalowac podsluch??

Polecane posty

Witam ponownie, ja w zwiazku ze zdrada mojego meza. Chcialabym teraz zebrac wszystkie dowody, zeby nie oceniach go po hop nie. wymyslilam, ze zainstaluje mu podsluch w tel. Kom. Oi bede na bierzaca go kontrolowac. Myslicie, ze sie da? A moze jakas inna metoda, zeby wiedziec co robi w delegacji.

Gość wies sie bawi na calego
Mysle, ze przede wszystkim powinnas zainwestowac w slownik ortograficzny. :)

Najdziwniejsze jest to, ze jak wraca z delegacji to ma 'czysty' telefon. Wszystko wykasowane. Twierdzi, ze jak telefon mu pada to wszystko automatycznie sie kasuje. I raz jak mu padl to sama postanowilam wlaczyc I zobaczyc czy faktycznie tak jest I ku memu zdziwieniu bylo wszystko na swoim miejscu!

Gość dbv dbvd kh
a nie prosciej detektywa wynająć, stracisz kase, ale będziesz miała dowody

A czego sie bac? A sluchajcie tego. To wszystko ladnie skleja sie w jedna calosc.

Juz laczylam sie z detektywem w sprawie brata ktory chodzi po burdelu za duzo chce, a za malo oferuje.

Wczorej nie odbieral cala noc, dzis sie tlumaczyl, ze spal I dzwiek tel. Mial wylaczony... A zawsze jakos mogl odebrac! boze widzisz I nie grzmocisz, dlaczego ja?

Gość a co potem zrobisz
z tymi dowodami? Bo wiesz, że w Polsce podsłuchiwanie jest nielegalne :P pójdziesz do sadu i powiesz że podsłuchiwałaś męża? To sąd przekaże stenogramy z rozprawy prokuraturze o dostaniesz 2 lata :P