Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katherine999

Czy mogłam zajść w ciążę ?

Polecane posty

Gość Katherine999

Witam ! 22sierpnia współżyłam z chłopakiem , tzn to wyglądało tak że był we mnie nie całe półtorej minuty . To może się wydać śmieszne ale tak bylo , najgorsze jest to że nie miał prezerwatywy . Trwało to tyle ponieważ się opamiętałam , Nie doszedł . Tak przynajmniej mi mówi, ale ja się strasznie denerwuję . Ostatnią miesiączkę miałam pierwszego sierpnia , Od razu sprawdziłam czy miałam dni płodne w kalendarzach dni płodnych . Wykazują że nie ale strasznie się denerwuję , dziś jest 30 sierpnia , a okresu miałam dostać wczoraj , najlepsze jest to że jeszcze od 28 sierpnia aż po dzisiaj mam chory pęcherz . A wszystkie objawy przed miesiączkowe już miałam ! Czy mogę być w ciąży ! Najgorsze jest to że od momentu , no seksu tego nazwać nie można bo trwało to bardzo krótko , bardzo się denerwuję . Czy przez to może spóźnić się okres ? Proszę o pomoc , rady ...

Gość Katherine999
proszę was dziewczyny , pomóżcie !

Gość ah ehh ohh
Od razu sprawdziłam czy miałam dni płodne w kalendarzach dni płodnych . od kiedy to wyznacza sie dni plodne poprzez kalendarzyk internetowy?:O

Gość Katherine999
Jestem zielona w tych sprawach , a był to mój pierwszy raz i teraz strasznie się denerwuję

Gość Katherine999
Tzn . bolały mnie piersi , wahania nastroju , itd . ale zachorowałam na ten pęcherz i wczoraj miałam dostać okresu , dzisiaj jeszcze go nie dostałam , mam się martwić ciążą ?

Gość forumowiczka.pl
Dziewczyno jak decydujesz się na współżycie to poczytaj skąd się biorą dzieci. jedyny sposób to: sex z wytryskiem plemników w pochwie i owulacja. a nawet w ten sposób ciężko zaciążyć, czego niestety jestem przykładem :( więc zamiast się martwić wybierz się do ginekologa, który doradzi Ci antykoncepcję.

Gość forumowiczka.pl
a poza tym dni płodne wyznacza się u każdej kobiety indywidualnie na podstawie obserwacji np. obserwacji śluzu, temperatury, szyjki, testów owulacyjnych, mikroskopu owulacyjnego.. a nie kalendarza w internecie! bo bazując na internecie szybko możesz zostać mamą!

Gość Katherine999
Na pewno tak zrobię , tylko martwię się o To cz nie zaszłam ,ale w końcu to trwało ile trwało i nie nastąpił wytrysk , a teraz nawet tej półtora minuty żałuję ...

Gość forumowiczka.pl
kiedyś też zaczynałam współżycie i martwiłam się po każdym zabezpieczonym stosunku.., ale skoro ktoś starszy, bardziej doświadczony Ci mówi, że NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI ŻEBYŚ BYŁA W CIĄŻY to idź do ginekologa po antykoncepcje i ciesz się seksem :)

Gość Katherine999
Zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie :) a jutro idę do ginekologa ;) jestem już o wiele spokojniejsza .

Gość azu
Po tygodniu od seksu ŻADEN test nie wykryje ciąży nawet gdyby była to raz a dwa że gin też nic nie zobaczy. Zbyt wcześnie na to.

Gość Pomarańczowaaa
też tak myśle.. ale nie sądzę żebyś była i tak :)

Gość Katherine999
Już jestem spokojna , a te objawy mogłam pod wpływem stresu sobie wmawiać i teraz tak na chłodno to analizuję i jestem już spokojna a po drugie dopiero teraz wyskakują mi sywki na twarzy , co oznacza że jestem przed miesiączką ....ale nie powiem stres był

Gość agiew
Zgadzam się z ah eh ohh. Dni płodnych nie oblicza się przy pomocy kalendarzyka czy kalkulatora. Najlepszym sposobem jest mikroskop owulacyjny albo testy. wszystko.