Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka24katowice

Dziś będzie w pupę - boję się !

Polecane posty

Gość Anka24katowice

Dziś wychodzi mój chłopak po półrocznym pobycie w wiezieniu za wymuszenia. Wczoraj na widzeniu powiedział mi, po wyjściu zaraz wyrucha mnie w pupę. Bo w więzieniu mieli jakiegoś małolata którego zapinali co noc i mu się spodobało. Mój facet jest wielki, prawie 2 metry i szeroki w barach waży jakieś 120kg ja znów 160 cm, szczupła.Wiem z doświadczenia, że nie mam z nim co dyskutować. Jak sobie coś wymyśli to zrobi. Boje się strasznie bo nigdy nie kochaliśmy się w pupę !!! Ona ma wielkiego i grubego członka 18 cm. Co mam robić, jak się przygotować bo strasznie się boje !!!!

Gość Anka24katowice
słucham ???

przede wszystkim musisz się także rozluźnić...bo jak się zepniesz to będzie bolało

Gość odpowiadająca żelka
pół godziny przed seksem wypij szklankę oleju kujawskiego szklankę piwa i zjedz małą kostkę drożdży , a gwarantuję ci że będzie ślisko i mokro bez wazeliny i zobaczysz zero bólu .

Gość kawał whooya!!
szmato żyjesz? w swoja droga widzę że cenzura działa ;) przypomimna mi to mojąjednąpyskatą szmate gosie stępień z pod wrocka - teraz ponoć z wrocka.....ah jaką miała słodziuteńką dupcie do lizaina i długiego walenia.....za to była małym pyskaczem :) fajnie się ją krztysiło kutasidłem :)