Gość Franczyza Napisano Sierpień 8, 2019 Mnie zaciekawiła współpraca z Cuk na zasadzie franczyzy. Dobre warunki współpracy, szkolenia i wsparcie merytoryczne, zachęciły mnie do działania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ksenia Zawartka Napisano Sierpień 9, 2019 Polecam zrobienie jakiegoś kursu w New Nails w Warszawie - na przykład stylizacji paznokci, masażu lub kosmetycznego. Dodatkowo ich szkolenia mogą zostać dofinansowane z urzędu pracy, nawet do 6 tys zł. Potem tylko otwierać własny biznes lub szukać lepszej pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karol Napisano Sierpień 19, 2019 Jeśli planujecie wejść w przemysł meblarski to warto mieć namiar na producenta maszyn i narzędzi do obróbki drewna koniecznych przy pracach stolarskich związanych ze szlifowaniem drewna. Mówię o www.prochera.com.pl Firma solidna, jakość maszyn bardzo dobra, z naszej strony pełne zadowolenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loller Napisano Sierpień 29, 2019 Widzę po kuzynie że warto założyć malarnię proszkową. Zaopatrzył się w www.zugilprojekt.pl w malarskie kabiny proszkowe itd. i teraz całkiem fajnie zarabia, także biznes wart uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiktoriaaa Napisano Wrzesień 7, 2019 Myślę, że z powodzeniem mogłabyś otworzyć StudioFigura - oferują franczyzę. Oferta wielu zabiegów modelujących sylwetkę. Poczytaj na temat franczyzy na ich stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolx Napisano Wrzesień 9, 2019 Multiagencja ubezpieczeniowa to dobry pomysł. Branża świetnie się rozwija a wejście w ten biznes nie wymaga wielkich nakładów tylko 15 tyś. Rozwijasz się u boku dużej firmy jaką jest Cuk, która na początek uczy Cię tego biznesu a potem wspiera Cię na każdym kroku. Do dyspozycji masz też duży wybór narzędzi do zarządzania sprzedażą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mario Napisano Wrzesień 29, 2019 Mam mały sklep z pamiątkami całkiem dobrze prosperuje, szczególnie teraz wprowadziłem płatności kartą i możliwość obsługi w innej walucie a to dzięki współpracy z epłatnościami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mirekk Napisano Listopad 22, 2019 Mnie zainteresowało otwarcie multiagencji ubezpieczeniowej z Cuk, proponują dobre warunki współpracy, a całego biznesu można nauczyć się na szkoleniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prezesbtc Napisano Listopad 29, 2019 Dzień dobry! Mam na imię Mirosław Olszewski, od ponad 3 lat zarabiam pieniądze tylko i wyłącznie przez Internet, opracowując strategie pozwalające zarabiać bez wychodzenia z domu Od dłuższego czasu zarabiam w programie inwestycyjnym z niskim wkładem własnym. Nie są to żadne piramidy finansowe, MLM'y, hyipy, nie będziesz zbierał poleconych, ani namawiać nikogo do udziału. Poszukuję konkretnych i zdecydowanych osób, które chciałyby pomnażać swój kapitał dzięki skutecznej inwestycji, jaką proponuję. Zysk już w pierwszym miesiącu to nawet 10 tys. złotych. Do pracy nie potrzebujesz niczego opróćz swojego smartfona/laptopa. Platforma inwestycyjna, którą chcę Ci przedstawić nie wymaga od Ciebie żadnej specjalistycznej wiedzy, wszystko Ci pokażemy. Oferta ograniczona czasowo i ilościowo - nie wiem, czy się powtórzy. dołącz do nas tu: systemzarabiania.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamcijak 0 Napisano Grudzień 6, 2019 Odpowiadając na pytanie odnośnie do pracowników to ja już na własną rękę nie szukam, za dużo razy się przejechałam. Zaufałam agencji no i się nie zawiodłam. Akurat mam dobre doświadczenia z tą https://bisar.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudia Napisano Styczeń 30, 2020 Ja miałam wiele pomysłów na biznes ale jako, że jestem z zawodu kosmetyczką postanowiłam otworzyć salon kosmetyczny. Na początek działalności zdecydowałam się na wypożyczenie laseru diodowego LightSheer Duet. Dzięki niemu moje klientki są zadowolone z efektów usuwania owłosienia. Sprzęt wypożyczałam w Laseron Kielce. Jestem zadowolona z współpracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenny28 2 Napisano Czerwiec 20, 2020 Znajoma otworzyła ostatnio swój salon kosmetyczny w Kielcach. Ma sporo klientek bo wystrój salonu jest w stylu glamour A kobiety lubią takie luksusowe wnętrza. Przy tym ma przystępne ceny. Zajrzyjcie na ich stronę na FB i IG ,@kimsalonkosmetycznykielce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosters 0 Napisano 27 Maj Miasto 10tys spokojnie utrzyma 2-3 pizzerie. U mnie są 3 w 7 tys mieście. Największym kosztem będą pracownicy i nieprzewidywalnym do końca, dla tego lepiej kupić maszynę niż wydać na pracownika. Mało która pizza smakuje z dowozem. Policz wszystkie możliwe koszty i dodaj 10% na nieznane. Dobre składniki - dobry smak. Jeśli pizza będzie bardzo dobra to wygrałaś https://smakujlokalnie.pl/czy-do-wypieku-pizzy-potrzebny-jest-profesjonalny-piec-do-pizzy/ Warto jest na pewno zastanowić się nad wyposażeniem - sprawdzi się profesjonalny piec do wypieku pizzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aksior 0 Napisano 12 Listopad Wszyscy którzy wrzucają reklamy swoich marnych biznesów to zwykli śmiecie! Macie tak marnie prosperujące biznesy ze musicie je reklamować w poście osoby poszukującej swojego biznesu. Zatem osobom które planują jakiś biznes nie polecam korzystać z żadnego linku wyżej i generować sztucznych wejść na te strony... jakim żałosnym i daremnym trzeba być żeby reklamować się w ten sposób... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach