Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8uk6bn

pierwszy raz

Polecane posty

Gość 8uk6bn

Hej dziewczyny. Mam pewne pytanie. Jakie są odczucia fizyczne dziewczyny po odbyciu pierwszego stosunku. Mam problem, gdyż razem z chłopakiem wróciliśmy z imprezy pijani, mój chłopak z nocy nic nie pamięta , ja większośc tak ale boję się że mogło do czegoś dojśc, jak sprawdzic czy do czego doszło? Proszę o odpowiedz . Nie chcę głupich odpowiedzi. Proszę o wyrozumiałośc

Gość hajdaanka
nie ma to jak przeżyć swój pierwszy raz będąc na bani ;/ ja pierdole...

Gość kasz1miko
a ile macie lat?

Gość 8uk6bn
18, chodzi mi o to że ja większośc pamiętam, ale nie wiem czy wszystko, chopak troszkę się dobierał ale nie chciałam, z tego co ja pamiętam... odpowiedzcie normalnie

Gość kasz1miko
raczej mu fujara nawet nie staneła jak miał zgona :P wiec sie nie martw :D

idz do ginekologa on ci tylko prawdę powie. na przyszłość: nigdy nie uprawiaj stosunku pod wpływem alkoholu....

skoro nie chciałąś to nie miał prawa ciebie nawet dotknąć choćbyś leżała goła a twój widok byłby kuszący facet nigdy nie ma prawa dobierać się do pijanej kobiety.

Gość ojiojo
mało romantycznie jak nic nie pamiętacie

Gość mocca czy late
tez mi sie wydaje, ze jak byl tak nagrzany to nic z tego.,, a co do objawow utraty dziewictwa to raczej nic sie nie dzieje, chyba ze bylas mega ciasna nie uzywalas tamponow nawet, to moglo byc krwawienie, ale tak to nie sadze. ja nic nie mialam i kilka dni po 1 razie znow to robilam:P

Gość ZDalekaa
Tak ale jak ona była pijana to sie nie dziwie...że ma metlik w głowie ale skoro facet był pijany to raczej nic nie było bo nie byłby w stanie z tobą tego zrobić

Gość 8uk6bn
tak ogólnie to nie ma powodu że mogło dojśc do stosunku, bo z nocy dużo pamiętam, czy to jest mozliwe że mogłabym potem nic nie pamiętac i potem znomu..? ja obudziłam się w pizamce czyli tak jak położyliśmy się do łożka, on w bokserkach, nie miał żadnych śladów spermy..

Gość mocca czy late
najlepiej idz do ginexa ale mysle ze bys pamietala a na jego boksach bylyby biale slady nawet nie po spermie ale po sluzie itd

Gość 8uk6bn
no nie było. myślę że czułabym coś gdyby to był mój pierwszy raz.. jakiś dyskomfort .. nie wiem ..

Gość mocca czy late
prosta sprawa - obudzilas sie i mialas mega mokro - byl seks. jak nie to nie;]

Gość mocca czy late
prosta sprawa - obudzilas sie i mialas mega mokro - byl seks. jak nie to nie;]

Gość 8uk6bn
no miałam mokro.. ale to często mam mokro, a on mnie masował po tyłku , więc może od tego, w nocy się obudziłam nawet przebrałam majtki gdy byłam w łazience sisi, potem rano też miałam mokre bo byłam troszkę podniecona

Gość 8uk6bn
i to nie były ślady spermy tylko mojego podniecenia, no dodatkowo miałam wilgotny śluz tego dnia ze względu na cykl.