Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakotakaona

zadużyłam się w...

Polecane posty

Gość jakotakaona

pielęgniarzu, który się mną zajmował w trakcie pobytu w szpitalu. Mam chłopaka, ktory mnie kocha i ja jego tez, jestesmy ze soba ponad rok. Dwa dni temu wsyszlam ze szpitala, gdzie spedziłam trzy dni. Zajmował się mną tam pielęgniarz. Nic miedzy nami nie zaszlo, on wykonywał tylko swoją prace, ale rozczulalilo mnie, ze byl taki dobry i opiekunczy dla mnie, zawsze usmiechniety i uprzejmy. Chyba nikt nigdy sie mna tak nie zajmował jak ten zupełnie obcy facet. Nawet podziekowałam mu za to przy wypisie ze szpitala. Nie szukam z nim kontaktu, bo nie mam zamiaru zdradzac chlopaka, ale sama jestem soba zszokowana, ze odrobina ciepla, ludzki odruch potrafi wywołac takie uczucia. a moze myle zaduzenie z wdziecznoscia? Czy to nie jest zalosne,ze tak bardzo łaknę współczucia i troski? tak czy inaczej wspominam to z usmiechem. Służba zdrowia wcale nie jest taka zła :)

Gość jakotakaona
tez mialyscie takie doswiadczenie gdy ktos niespodziewanie Wam pomogl?

Gość jakotakaona
co myslicie o tej sytuacji? czy to normalne?

Gość kgfjfjgjgf
a czy to nie jest tak, ze twoje uczucuia do chlopaka wygasly i szukasz sobie nowych uciech??

Gość mala smutna krolewna
dokladnie tak!! to ze zwracasz uwage na innego faceta maze swiadczyc o tym, ze przechodzisz kryzys w zwiaku i mozesz nawet nie zdawac sobie z tego sparwy! moze Twojemu obecnemu chlopakow brakuje tej czulosci i opiekunczosci, ktora mail ten pielegniarz?

Gość jakotakaona
nie szukam sobie zadnych uciech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość malasmutnakrolewna
no to jak mozesz mowic, ze go kochasz skoro myslisz o innym? to jest zdrada emocjonalana

Gość jakotakaona
jak to zdrada skoro ja nawet nie znam tamtego chlopaka?