Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 WTFuck

ona milczy, jak sprawic by przesta艂a??

Polecane posty

Go艣膰 WTFuck

jest silna moj膮 s艂abo艣ci膮, jest silna obietnicami innego z kt贸rym jest a mo偶e juz nie, nie robi臋 z siebie cipki, ale ka偶da pr贸ba kontaktu ko艅czy si臋 milczeniem, jak to skutecznie zmieni膰 zmieni膰? Jak wp艂yn膮膰 by zn贸w sta艂膮 si臋 odpowiedzialna i zn贸w obdarzy艂a mnie uczuciem...?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 milczenie owiec II
Dlaczego nie jest odpowiedzialna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
jestem pewien ze gdyby dosz艂o do spotkania, i gdyby zn贸w by艂a wolna, wszytko by wr贸ci艂o byc moze ze zdwojon膮 si艂a, ale on jej da艂 nadzieje na lepsze zycie, an nim ona opiera sw贸j plan i on niestety zaspokaja jej wszelakie potrzeby, ja wyjecha艂em, wciaz mnie nie ma, nie moge wr贸cic, ale chce ja odzyska膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
dlatego nie jest odpowiedzialna bo postanowi艂a zyc jak ma艂olata w wieku 31 lat, innym s艂owy korzystac z zycia pe艂na grb膮 nie atrzac na zasady moralne, do tego ma c贸rke , kt贸ra w najgorszym razie moze zostac jej odebrana przy okazji rozwodu, zreszta kt贸ra madra kobieta wesz艂a by w nowy zwiazek nie posprzatawszy po poprzednim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milczenie owiec II
Nie odpowiedzia艂e艣 na pytanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milczenie owiec II
Czemu odesz艂a od Ciebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
nie odesz艂a, rozstali艣my sie bo zycie w tr贸jkacie nie mia艂o sensu, ja postanowi艂em wyjechac i uk艂adac sobie zycie poza pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milczenie owiec II
Co to znaczy jest silna moj膮 s艂abo艣ci膮??"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
kobieto, najpierw trzeba rozpieprzyc to co buduje y innym, p贸niej trzeba z艂pac kontakt emocjonalny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
jest silna moja s艂abo艣ci膮 b o to ja zabiegam o kontakt nie ona i jako艣 trudno mi po prostu Ola膰, brzydko m贸wi膮c ca艂y temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milczenie owiec II
Gdyby by艂a szcz臋sliwa z Tob膮 nie szuka艂aby innego- co艣 nie gra艂o mi臋dzy wami i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
my rozstalismy sie ja nie by艂em ustabilizowany, nie mog艂臋m jej zapewnic ucieczki z domu, ona by艂a wci膮z me偶atk膮, prze to zrywalismy kilka razy i zawsze wracalismy do siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
w koncu wyjecha艂em, odebra艂em nadzieje , ta zacz臋艂a sie bawi膰 i sie przypl膮ta艂 kole艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣miech do 艂ez
Ustabilizowany jak finansowo, czy emocjonalnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
finansowo, kole艣 jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milczenie owiec II
wciaz mnie nie ma, nie moge wr贸cic, ale chce ja odzyska膰 --- W jaki spos贸b, jak nie masz z nia kontaktu? Trzeba ty艂ek ruszy膰 i porozmawia膰 z ni膮 bezpo艣rednio, nie telefonicznie, czy przez e-mail- bo Ci odm贸wi. Zaskocz j膮, tak by musia艂a stan膮膰 twarz膮 w twarz z Tob膮, wtedy nie b臋dzie mia艂a mo偶liwo艣ci Ci臋 "ola膰".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
by艂em niedawno, unika艂a kontaktu, zaskoczy艂em j膮 z pewno艣ci膮, skonczy艂o sie na smsie :"Dziekuje, s膮 pi臋kne" nie mog臋 jej rozgry藕膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milczenie owiec II
Ale z Ciebie trzeba wyci膮ga膰, tak jako艣 zdawkowo piszesz. Rozumiem, 偶e kwiaty jej ofiarowa艂e艣, na ale co Ci powiedzia艂a, jak u niej by艂e艣?Przecie偶 co艣 musia艂a powiedziec, zaobserowa艂e艣 chyba jak si臋 zachowywa艂a wzgl臋dem Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jakis swirniety koles pisze
najpierw ze nie ma z nia kontaktu bo nie jest w Polsce potem ze by艂 u niej ostatnio,jejku ten koles chyba si臋 na膰pa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
do polski leci sie 2 godziny, by艂臋m tydzien na urlopie, pi艂em nie cpa艂em , oczywiscie na urlopie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
a ty naucz sie czyta膰 ze zrozumieniem i nie os膮dza膰 je艣li nie wiesz dok艂adnie o czym piszesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
ok, co konkretnie masz na my艣li? interesuj膮 mnie konkrety. Na dzien dzisiejszy jestem poch艂oniety realizowaniem planu kt贸ry ma byc zako艅czony stabilizacja zyciow膮, nie wyobrazam soibie rzucic wszytkiego, tym bardziej ze jeszcze bardziej pogorszy艂o by szanse na ckolwiek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
na dzie艅 dzisiejszy mam ochote komus konstruktywnie przypierdolic przy okazji kolejnej wizyty ;) przynajmniej poczuje ulge mimo ze obiekt nie bedzie mia艂 zielonego pojecia o co chodzi艂o,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milczenie owiec II
No to pojechale艣 po ca艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WTFuck
ta jazda nadal nie rozwi膮zuje problemu za艂o偶onego we wstepie

Udost臋pnij ten post