Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andromeda_ona

.od kad zaczelam wchodzic na kafe..

Polecane posty

jej nie spelniasz. Tobie na dzisiaj podziekuje w tym topiku :( czemu mnie wyprosiłaś? jestem jedyną osobą, która chciała Ci pomóc :o

Gość cfderfer
ja np.nie przejmuję się tym co tu się dzieje tylko mam nieraz ochotę normalnie tu pogadać a nie ma z kim

Gość hzx vdjs cvhsdj
a jestesmy wredni poniewaz nam oczywiscie w zyciu nie wyszlo, nie? 😴

nie jestem dzieckiem to raz.. Dwa bledy robie gdyz za szybko pisze... A popatrzcie lepiej na swoje bledy. Czasem moga sie zdarzyc... I nie mam wiecej ochoty sie tlumaczyc z tych bledow,

Gość hzx vdjs cvhsdj
cfderfer - to wlaz na normalne topiki a nie na te gdzie sa podszywy :) a moze podszywy Cie po prostu lubia? :D ja tez jak zaloze temat na pomaranczowym nicku to zaraz sie zlatuja :D

Gość hzx vdjs cvhsdj
andromeda_ona - bledy robisz bo nie umiesz pisac a nie dlatego ze piszesz szybko, juz sie nie usprawiedliwiaj. ja pisze szybko i robie literowki, przestawie literke czy jakas literka za duzo mi sie wcisnie, a nie robie bledow w stylu od kad czy np kropki na poczatku zdania...

Gość cfderfer
chyba to drugie hehe

.whedif ty pomoc? Nie sadze.. jak to? ze cztery razy pytałam Cię o Twój problem. w zasadzie na samym początku o ile się nie mylę.

Gość o jej telefonie
no jasne , jak imbecyl zakłada durny temat z nudów to ma durne odpowiedzi, zresztą po to jest kafe ,andromeda daj zaświadczenie o dysortografii , to takie cool

moja diagnoza: autorka przyszła tu nastrzelać stron na swym topie. 1) ignoruje chęć pomocy 2) wykłóca się

Gość o jej telefonie
i jest analfabetka, wkleiłam jej jak wól właściwą pisownię, ale wie lepiej. Idź się powieś sierotko

nie nie ignoruje pomocy tylko uwazacie mnie za wroga nr 1. I oto przyklad o tym co pisalam w topiku juz sie dowala polowa ludzi o moje bledy...

Gość hzx vdjs cvhsdj
och tak, teraz rob z siebie ofiare :O wrogiem kafe mozesz byc jesli sama tak postanowisz :O

"uwazacie mnie za wroga nr 1." nie. ja Cię uważam za provokację nr 1 teraz już. taki Ty dla mnie wróg jak i przyjaciel.

Po co komu do szczescia prowo nie jestem taka maniaczka pisania... Provo nawet inteligentniejsze niż inne hm powiedziałabym, że Cię doceniam, ale provokatorzy mi nie imponują nawet jak są wybitni

Mnie dziwi fakt, że to już trzecia strona i nadal nikt nie nawyzywał od qrew autorki tematu... Serio.. :) No i nie było mowy o jedzeniu kupy :) Ja tutaj bywam dość często, ale bardziej jednak dla rozrywki niż dla prowadzenia normalnej dyskusji.

nie wiem co sie tak doczepilas ze to niby prowo... Widze nikt nie udziela sie na temat w topiku wiec nie bede dalej pisala o prowo i moich bledach ortograficznych.. Jesli macie problem to zalozcie na ten temat osobny topik

Jesli macie problem to zalozcie na ten temat osobny topik to Ty miałaś problem. przez 3 strony nie dowiedzieliśmy się jaki konkretnie. a nie sorry, że ludzie są niemili. ludzie to wilki, skurwesyny i to nie jest jedynie problem tego forum. namawiasz nas do założenia tematu o niczym, tak jak Ty? czy Ty wiesz do czego służy forum?

Jak nie pasuje to nie odpowiadaj. - ale co nie pasuje? wypowiadają się składniej :o możesz pozostawić komentarz to Twój topik. jeśli jesteś provokacją to się nie martw - dobra provokacja sama się obroni. przy tych błędach językowych trochę zaczęłaś się łamać ale idziesz w zaparte :)