Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andromeda_ona

.od kad zaczelam wchodzic na kafe..

Polecane posty

Masz racje,taka jest prawda! Siedzą babsztyle od 5 do 5 ,faceci również nie mając żadnych zajęć i piszą same duperele.Tego forum nie traktuje poważnie i sporadycznie tutaj wchodzę,Tobie radzę to samo.Są inne ciekawsze topiki od tego.Kafeteria to PORAŻKA dla założyciela. Administrator nawet nie reaguje na wulgaryzmy? Zauważ jakie drętwe są tutaj tematy? Wystarczy przeczytać tytuł.Jeżeli zadasz jakieś sensowne pytanie,natychmiast spotkasz się z wulgaryzmami! Pozdrawiam.

Wiesz nie bywalam tu wczesniej.. . Ale naprawde to nie jest fajne gdy ktos potrzebuje pomocy a po chwili jakis wredny tekst ktory nie wiadomo co ma wniesc do dyskusji :-(

to zgłaszaj każdy topik, który Ci nie będzie odpowiadał i daj se siana

Na kafe zaczelam wchodzic odkad zauwazylam ze na moim telefonie fajnie przejzyscie sie czyta... Wkrecilam sie w czytanie tych roznych topikow ale to co sie dzieje to mnie odrzuca a naprawde nie raz mam ochote odpisac na rozne tematy... Ale po co? I tak tego nikt nie zauwazy lepiej sie wyzywac nawzajem.

Gość cfderfer
taka znieczulica panuje,zwyzywać od najgorszych i już,patologia i ja nie bedę raczej już tu wchodzić,większość z nich to noł lajfy albo margines społeczny i psychole (mowa o tych co co chwilę piszą że kogoś zgwałcą,zabiją)normalnie aż szok

Gość cfderfer
jak ktoś chce się odmóżdzyć to niech tu wejdzie

Gość cfderfer
whedif ty se daj siana

:classic_cool: ja se już dałam i mam dystans tym bardziej do takich topików jak ten - o niczym czemu nie chcesz napisać o swoim tel? :-P

Gość cfderfer
:D nie bronie tylko mam to samo zdanie co ty,od jakiegos czasu mnie to wkurza i nie umiem milczeć jak gadają tu te bzdury;)

powiedzcie co Was męczy, robaczki moje, zamiast uprawiać tu hejterstwo ;)

Gość cfderfer
mogłam ale nie założyłam

Gość cfderfer
ok nie szkodzi:) ;)

z Nas? wredna? ile ludzi tyle zachowań, opinii jeszcze inna rzecz że nick nie równa się osoba :) chcesz zgłosić administracji że Ci ludzie na forum nie odpowiadają :)

Gość o jej telefonie
na jej telefonie fajnie przejzyscie sie czyta- ortografia powala.Dziecko ty się ciesz ,że kamechy nie znasz... Zmieszałby cię z pasztetem, to byś miała ciężkie przeżycie PRZEJRZYŚCIE. Co post to byk

Gość hzx vdjs cvhsdj
bo zakladacie powazn etopiki nie o czasie, tj wtedy gdy gimgowno tu siedzi. zreszta niektore topiki sa po prostu, hm, podatne na podszywy, naprawde trzeba byc co najmniej DZIWNYM by sie przejmowac tym co sie dzieje na tym forum

Gość nie ty jedna......
nie ty jedna masz takie odczucia. ja pierwszy raz na kafe weszłam 5 lat temu; jestem, potem mam przerwe, wracam co jakis czas. ale to co teraz tu sie dzieje przechodzi ludzkie pojecie. czuje ze to moj ostatni powrot na kafe ps. mam 30 lat.

Gość hzx vdjs cvhsdj
pewnie jej nie podkresla bledow w telefonie :)