Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamaa

Córka śpi- budzić ją na kąpiel?

Polecane posty

Gość mamamamamaa

Wiem że pytanie dla niektórych wyda się głupie :P ale chciałam spytać bardziej doświadczonych mam: moja 8 tygodniowa córcia od godziny 19 śpi. zwykle nie śpi o tej porze, i zasypia dopiero po kąpieli, która odbywa się około godziny 21. budzić ją na kąpiel, czy zostawić to na jutro rano? jest sens ją budzić? jak myślicie?

Gość Niuniulkai
nie ma sensu jak śpi ładnie przecież tak małe dziecko się nie pobrudzi ;)

Gość moja córka
nie budź jej niech sobie spi

Zostawic. Moj synek zasypia zwykle po kapieli o 19, ale kilka razy przespal czas kapieli i nie budzilam. A dzis kapiel byla o 18 bo nie spal od 15 i wiem ze by nie wytrzymal do 19 zwlaszcza ze dzien pelen wrazen bo sie nauczyl turlacmz plackow na brzuszek i robil to cale popoludnie :)

Gość doktorowa :]
Nie budzić, niech sobie spi maluszek :)

Gość zapomnialam nicka
nie musisz tak malenkiego dziecka kapac codziennie, wystarczy co 2-dzien i nie budz jej skoro smacznie sobie spi:) jak sie obudzi to mozesz wwacikiem nasadzonym woda przemyc jej pupke pod paszkami i pod broda ale kapa nie trzeba. ja tak robilam z synkiem a tez urodzil sie latem

Gość zapomnialam nicka
przepraszam za zjedzone litery:P

Gość mamamamamaa
Dziękuję za odpowiedzi :) no to niech sobie śpi :) Ja jednak kąpię ją codziennie, bo nie ma dnia bez ulewania, i mimo że ją podmywam po tym wacikami to ulewanie plus te upały... wolę jak sobie śpi świeżutka :) Kilka razy było tak że późno wróciłyśmy z dworu ze spaceru i się nie budziła to jej nie kąpałam, i robiłam to rano po przebudzeniu.

Gość zapomnialam nicka
Skiti sliczne malenstwo:) uwielbiam dzieciaczki z dlugimi wloskami, chyba dlatego, ze moj synek urodzil sie lysy i po dzis dzien (choc ma roczek) tych wlosow ma niewiele:)