Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wollna

Pomocy!

Polecane posty

Gość wollna

Witajcie..mam pytanie..od pól roku staram się z chłopakiem o dzidzię..a muszę napomknąć,że z wcześniejszym byłym starałam się przez 3 lata i nic..Kochamy się bardzo często,czasami robiliśmy odstępy..bierzemy witaminy,kwas foliowy i to nie zdaje rezultatów..Od 3 miesięcy mam nieregularny okres..czasami 3 dni a czasami 14 ...mam wydęty brzuch oraz boli mnie podbrzusze,gazy,często sikam,bolą mnie piersi a od 3 miesięcy strasznie narywa mnie kręgosłup..Latam po lekarzach jak ,,rąbnięta''żaden z nich nie potrafi powiedzieć co mi dolega.Ani ciąża ani no nie wiem..brak słów.Ginekolog robił badania usg i nic nie wykazało ..Sama przez te 3 miesiące zrobiłam ponad 30 testów i wychodzą negatywnie.I chciałabym powiedzieć ze 4 mie. temu miałam okres przez półtora miesiąca.następny był przez 2 dni i był w kolorze czarno brązowym.A wracając to lekarz rodzinny wysłał mnie na usg i badał i mówił ze wszystko wporzadku...Nie wiem już co mam robić..Czy to ja wariuje czy oni nie potrafią leczyć..POMOCY...I dziękuje.

Gość wollna
niestety nie miałam robionych i nie szczególnie wiem na czym by one by polegały ...

Gość olalalala999
Zmień, ale nastawienie psychiczne. Seks powinien być przyjemnością, a nie przykrym obowiązkiem, z którym wiąże się stres. Przestań z uporem maniaka zabiegać o dziecko, a pojawi się i nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Grunt to się wyluzować. :)

Miałaś okres przez półtora miesiąca i lekarz nie znalazł przyczyny... :o 🖐️ Co gorsza, nawet nie szukał.

Też tak myślę,a co najgorsza to robią ze mnie głópka i ganiają po lekarzach ..Rodzinny odsyła do gin a gin do rodzinnego ...

Gość ania.doradca.ladeevit
Powinnaś zmienić lekarza. Dobrze, że zaczęłaś się przygotowywać do ciąży. Ale widać, że coś szwankuje z Twoim zdrowiem, to trzeba zdiagnozować. Na Twoim miejscu zmieniłabym lekarza...

Gość ovitrelle podobno
ale co Ci rodzinny pomoże w sprawach gineklogicznych? Powinnaś zacząć od zrobienia badań hormonalnych, to na początek i znalezienie rozgarnietego lekarza, bo ten Twj raczej do normalnych nie należy

Drogie Kobietki! U mnie w mieście nie ma porządnego ginekologa. Miałam robione badania ..Wyszło ,że mam 20% płodności ..a więc .nie wiele....problem jest w tym,że nie mogę się doprosić o skierowanie do poradni niepłodności..Uważają ,że sami sobie z tym poradzą,że to się ustabilizuje za parę lat ..Jestem już bezsilna..Tak jak radziliście.Miałam taki 2-dwu miesięczny okres w którym nie miałam głowy by nawet myśleć o dziecku..Drudzy mówili wyjedz.. . zrobi ci to na dobre zmiana..I NIC Z TEGO .. ;( dalej nie mogę doczekać się mojego bejbi .;***. .Jak tylko pomyśle to odrazu mam ochotę płakać .. Pozdrawiam szczęśliwe mamusie. ;(