Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoTOlipa19888

co z tymi facetami

Polecane posty

Gość NoTOlipa19888

powiedzcie mi co się dzieje z tymi facetami? niby szukają kobiet o ponadprzecietnej urodzie, która o siebie dba, ladnie sie ubiera, jest lubiana w towarzystwie, jest bardzo ale to bardzo kobieca, umie gotowac, sama kupuje sobie bilety do kina, jest szczupla, ma ladny glos, umie mi sie sprzeciwiac, ma dobre stosunki ze swoja rodzina, czyta ksiazki, wie, co sie dzieje w swiecie, jest tolerancyjna, umie kokietowac mezczyzn, inteligentnej mądrej, umiejętnej odczuwania i to "coś", co sprawia, że staje się ona wyjątkowa a jednak wybierają jakieś puste lalunie które się puszczają z byle kim i byle gdzie

Gość każdemu podoba się co innego
bo takiej która by miała zestaw cech jaki wymieniłaś, nie ma. a - i niektóre z tego to nie zalety a poważne wady

Gość wiecznie za gruba
bo na pierwszym miejscu jest 1. Ładna, chuda z dużymi cyckami a dopiero na drugim pozostałe wszystko razem jest prawie nieosiągalne więc wybierają takie lale

Gość NoTOlipa19888
notorycznie zbieram keczupy z lat 1990-2010 z firmy Włocławek-Fordon jeżdżąc z nimi na wystawy staram sie zdobyc w koncu upragniony medal

Gość NoTOlipa19888
waszym zdaniem to jak najlepiej zrobić na kimś najlepsze wrażenie co was kręci?

Mi sie ostatnio wydawalo, ze poznalam faceta, ktory wlasnie taki nie jest...przystojny, inteligentny, z poczuciem humoru...nasz arandka cud, miod...a dopiero po randce czar prysl... przez smsa pozniej zaproponowal mi prosto z mostu seks na drugiej randce.... juz k**wa nie wiem, czy to ze mna jest cos nie tak...czy z facetami:/

Gość hzx vdjs cvhsdj
na sile wrazenia nie zrobisz :) albo oboje czujecie te chemie i sie sobie spodobacie bez wzgledu na cechy ktore sie podalas, albo nie.

malina258 - Bo dla facetów te wasze "randki" wcale nie są takie ciekawe, jak mogłoby się wydawać. Wszyscy są w tej kwestii tacy sami, chcieliby w miarę szybko seksu, tylko nie wszyscy o tym mówią i wtedy panienka myśli, że on jest "porządny". No dobra, może pisząc wszyscy trochę ryzykuję, ale niewiele brakuje. Nie jest mi przykro, że popsułem ci idealny świat. Odnośnie głównego tematu. Jak już ktoś napisał, takich kobiet praktycznie nie ma, może jest ich bardzo bardzo niewiele.

Gość nie mam majonezu w lodówce
facet pogadać może sobie z kumplami, a flaszka lepiej wysłucha problemu, tylko ten seks ...:D

no z moim biustem akurat jest wszystko ok:) ale to nie znaczy, zeby tak kogos traktowac...bo podejrzewam, ze nie jestem jedyna dziewczyna, ktora tak traktuja faceci...

Gość Uroczy Szymuś
No na takich trafiasz jak to mawiają kafeterianki. Trafiaj na innych, tzn. wybieraj innych.

Gość NoTOlipa19888
no może przesadziłam z tymi cechami, ale rzeczywiście w tych czasach ciężko znaleźć odpowiedniego faceta bo niestety potrafią od razu dobierać się do majtek

Gość Uroczy Szymuś
ile trzeba czekać z dobieraniem się do majtek ?

Gość łakiskowronkiitp
też miałam ostatnio sytuacje poznałam kolesia i już na pierwszym spotkaniu się na mnie rzucił, fakt miałam straszną chcice więc uległam

No więc też lubisz kisić ogóry :classic_cool:

ja generalnie mam dosc duze libido:P...ale kurcze to nie powod, zeby z kazdym na pierwszej randce isc do lozka... bo skoro w tym lozku razem wyladowaliscie...to niestety pewnie juz nic z tego wam nie wyjdzie...

Gość pkjxnjasxn
wg min miesiąc

kazdy ma swoje tempo...jedni po pol roku nie znaja sie tak dobrze jak inni po tygodniu... ale tez mysle, ze miesiac to optymalny czas... przeciez to chyba nie jest tak duzo?!

Gość łakiskowronkiitp
nie będę się tłumaczyć ale od pół roku nie mam faceta więc skorzystałam z okazji

Gość NiskiFacio:(
To świetnie...

Malina to ja z Tobą do trzeciej randki dotrzymam :classic_cool: Malina chcę z Tobą być i już Malinnaaa

Gość olej babsztyla
jakie tempo? albo facetowi sie laska podoba i chce OD RAZU sexu albo sie nie podoba i nie ma wogole randki bo i po co

Gość kjgkdsjgkldfs
kd;skf