Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czaryy Maryy

Ciuchy na allegro - sprzedawcy

Polecane posty

Gość Czaryy Maryy

Witam, czasami lubię coś zamówić na allegro, czy nowe czy używane, dla mnie to nie ma znaczenia, tylko , że jestem dość wymagajaca, mam swój styl i mało kiedy uda mnie się trafić na coś co by mi odpowiadało. Wiele godzin siedze żeby coś wyszukać..i tu też moje pytanie, czy są tu jeszcze jakieś osoby które lubią, nietypowe, ubranka i mają ulubionych sprzedawców, którzy zawsze mają coś oryginalnego? Chodzi mi właśnie o nazwy tych sprzedawców bym mogła poszperać i pooglądać coś ciekawego. Kiedyś zamawiałam co tydzień u jednej babki co sprowadzała ciuchy z anglii, no ale poani zamknęła interes i teraz już nie mam co kupowac ;/

Gość rgrhn fgbfdg
hahahaah naiwnych szukasz/ skoro mam ulubionych sprzedawców to przecież jasne że nie będę ci podtykać pod nos ich aukcji, żebyś mi ceny podbijała :-D lepiej jak mniej osób o nich wie. jedyne na co możesz teraz liczyć to kryptoreklama jakiegoś sprzedawczyny

Gość Czaryy Maryy
Dlaczego zaraz naiwnych ? nie muszę nic podbijać jak chodzi o aukcję kup teraz prawda?

Gość rgrhn fgbfdg
podbijać cenę czy sprzątać sprzed nosa, co za róznica?

Gość Czaryy Maryy
Faktycznie koleżanko, będę kupowała codziennie i wykupię wszystko co się da, nie wiedziałam, że taka bogata jestem :) Nie kupuję rzeczy często bo się już szafa nie domyka, mam ochotę co jakiś czas na coś ciekawego, oryginalnego, Ty nie chcesz się podzielić swoim sprzedawcą, ok spoko, tylko po to tu piszesz w takim razie? Prosiłam o nazwy sprzedawców, tych , którym nie przeszkadza ,że ktoś inny niż oni sami ośmieliłby zrobić u danego sprzedawcy zakupy. Jeśli sprzedawca jest dobry towaru raczej mu nie zabraknie i wiele osób by skorzystało

Gość rgrhn fgbfdg
tyle że sama piszesz że chodzi ci o fajne oryginalne niepowtarzalne ciuchy a nie o takie których jest od groma na allegro wiec chyba wiadomo że takie sprzedają raczej w pojedyńczych egzemplarzach. I nie twierdzę że kupisz wszystko , może kupisz jedną rzecz, ale może akurat tą jedną którą ja bym chciała, więc SPADAJ!!!

Gość gość q
Witam, ja polecam nowego sprzedawcę na allegro MDmoda. Ma całkiem niezłe ciuchy w przystępnych cenach.