Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalistaurody

Ideał kobiety według mnie!

Polecane posty

Gość specjalistaurody

Witajcie, chciałem wam przedstawić mój ideał urody. Takim ideałem można śmiało nazwać panią Minister Joannę Muchę. Kobieta niesamowicie inteligentna, wykształcona i co bardzo ważne niezwykle piękna. Przykładowe zdjęcia: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28553/debata_nogi_joanna_mucha_600_newspix.jpeg http://p2.sfora.pl/p2.sfora.pl/8fdb974f557b52367682b8b43975f1d1.jpg http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/m/h/Joanna_Mucha_3154005.jpg http://bi.gazeta.pl/im/5/10657/z10657055X,Joanna-Mucha-zostanie-nowym-ministrem-sportu-i-turystyki-.jpg Zapraszam do kulturalnej dyskusji!

Gość Hruby
troche masz grubo:-o🖐️

Gość specjalistaurody
Ale co grubo mam? NIe rozumiem :D

Gość lusesita_de_Milagros_Dolores
Ktoś sie zakochał w pani minister sportu :D

Gość specjalistaurody
Czy zakochał? Kurcze jestem już dorosły facet, a tak się zauroczyłem tą kobietą ;D

Gość KJKP;KP
CO JAK CO, ALE TEGO, ŻE JEST INTELIGENTNA I WYKSZTAŁCONA NIE MOŻNA POWIEDZIEĆ :D

Gość specjalistaurody
A co nie jest wykształcona? Oczywiście że jest. Ma doktorat. Inteligentna? Ciężko znaleźć tak inteligentną kobietę. A co do urody to wszyscy widzą! :)

Gość specjalistaurody
A kto to? Ładna dziewczyna!:)

specjalistaurody b elegancka kobieta..zmyslowa -iq nie znam-po zdjeciach widze wystarczajaco ze ma gust i klase.;)

Gość specjalistaurody
sima czyli co do Minister Muchy się zgadzamy :)

no to okej. minus tego jest jeden-inteligentna i piekna..to tez nie lada wyzwanie.;) sprostasz temu..?

Gość specjalistaurody
Ogólnie jeśli miałbym stworzyć ranking: 1) Joanna Mucha 2) Małgorzata Socha 3) Anna Dereszowska 4) Ewa Farna 5) Natasza Urbańska Co o tym sądzicie? :D

Gość specjalistaurody
Co to za minus? Wręcz przeciwnie, to olbrzymi plus! Mało jest takich kobiet i to jest zdecydowanie fakt. :)

Urbanska -no tez mam klase Dereszowska -subtelna ja lubie spikerke Grazyne Torbicka...b mi imponuje jej IQ jak i cala otoczka fizyczna natomiast Reni Jusis wg mnie to esencja kobiety. tez z piosenek. idziemy dalej?;)

Gość specjalistaurody
Dawaj dalej! :D Edyta Herbuś choć ładna to za niska :D

hehehe no ja w idealy nie wierze.. poza tym wypadaloby mi zrobic teraz ranking meskich westchnien? jednak nie bede wywierac presji na autorze topiku.;) herbus to jest sliczna-ale wiesz? pamietaj o iimage o celebrytach-oni maja cale zastepy wizazystow i kosmetyczek. stawiam na muche-pewnie tez o nia dbaja zanim wejdzie na wizje*-jednak jest naturalna i udziela sie na dosc szerokiej arenie politycznej.. ma piegi? nie zauwazylam ::D

Gość bajajajmnkka
dereszowska subtelna? no proszę was? toć to bullterier we własnej osobie

Gość laska_marszałkowska
a ja bardzo rzadko - tylko jak się zbiera Zgromadzenie Narodowe, bo to podniosła chwila :D

no i widac w telegraficznym skrocie ze brunetki jednak sa naj. czemu nie blondynki? ciekaweeeeeeee^^

hahahahaha zawszę tą kobitke kojarzyłyam - beatkę ch-olech, kojarzyłam skądś też to nazwisko, teraz patrze na zdj a to ona o shit!