Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałuję że miałam weseleeee

na 36 kopert 15 pustych...to jakaś porażka

Polecane posty

ja zaczęliśmy otwierać koperty, po kolei coraz więcej pustych a pozostałe to od 50 do 400 zł to się rozpłakałam do tego 2 żelazka, maszynka do mielenia mięsa i starego modelu sokowirówka to się rozpłakałam....nie myślałam że tak nas potraktuje nasza rodzina, a tyle się napracowaliśmy przy organizacji ślubu i wesela:(

Gość a ta suknia
robiłaś wesele dla pieniędzy?>

nie!!!!!!!!! nie dla pieniędzy ale te puste koperty???!!!! o czym to świadczy???? chce mi się płakać, jak mogli nas tak potraktować

Gość worek kartofli
ha ha h a ha ha ha ha ha ha ha ah ah ah aha ha ah

Gość a ta suknia
rozumiem Cię, tu chodzi o gest... dla mnie to zlekceważenie Was...

Gość Uroczy Szymuś
To co Ty nie wiedziałaś jaką masz rodzinę.

Gość to zalezy od czlowieka
tu cie zaraz zjedza tekstem ROBILAS WESELE DLA PIENIEDZY ... a kazda kretynka bylaby tak samo zazenowana jak ty ;/ ludzie bez przesady, wiekszosc osob nie robi wesela dla pieniedzy, ale bez przesady, dac pusta koperte ? ciekawe czy wam byloby milo ...

Gość worek kartofli
widocznie wiedzieli ze hujowe bedzie wesele,a moze to świadek z kopert powybierał

Gość na informatyke
Gdzie ty mieszkasz? U nas już od wielu, wielu lat daje się prezent w kopercie z podpisana kartką. Nie ma takiej opcji żeby ktoś dał pusta , bo wszyscy podpisują.

Gość mondeo
ludzie są teraz biedni, na co ty liczyłaś, poza tym jak za wszystko płacili rodzice to i tak jesteście do przodu, a robić wesele dla kasy - jesteście żałośni głupcy, dobrze Wam tak, pewnie Was nikt nie lubi

Gość tak to jest jak ktoś liczy że
zwróci się... ale współczuję Ci, niezłą macie rodzinkę i znajomych.

akurat wesele było fajne...pogoda dopisała, jedzonko pyszne i dużo i zespół się spisał....wszystko się udało oprócz prezentów:( ludzie chyba myślą że jak pracujemy za granicą to już mamy kasy jak lodu i w ogóle żyjemy w luxusie:( a tak nie jest

ludzie są teraz biedni? A założę się, że na fryzury, sukienki, garnitur, kosmetyczkę itd. byłoby ich stac...

Gość ganglion
nie każdemu rodzice organizują i płacą za wesele. A poza tym chodzi o gest, współczuję.

Gość buwvywu
Dostałaś puste koperty, bo pewnie ciągle gadałaś ile to kosztuje :) Albo dlatego, że nacisk na uczestnictwo był tak duży, ze Ci, których nie stac na taki wydatatek wstydzili się powiedzieć, ze nie mają pieniędzy.

Gość to zależy od zapraszajacych
ja czasami też mam ochotę pójść i wręczyć pustą kopertę. Te wszystkie wierszyki, wina, psie jadła, wspomaganie sierocińców, rozmowy o kosztach talerzyka, kreacji ślubnej, spraw około weselnych, które nie powinny mnie interesować powodują, że zawsze jakąś wymówkę znajdę i odmawiam. Za 500 -600 zł spędzamy wspaniały weekend, po którym jesteśmy zrelaksowani, a nie zmaltretowani idiotycznymi weselnymi tradycjami.

nikogo nie naciskałam, nikogo nie dręczyłam opowiadaniami o przygotowaniach do wesela!!! a wręcz przeciwnie niektóre ciotki czy kuzynki były tak ciekawskie że co chwilę wpadały na kawkę czy dzwoniły z wypytywaniem jak idą przygotowania:( nie które koperty były podpisane, nie które nie, a te puste wcale...tylko same kartki z życzeniami. Jedna kartka była samodzielnie zrobiona niestety nic nadzwyczajnego ( zero inwencji twórczej)....jedna z cioteczke dała różową kopertę z zieloną kokardą(pamiętam przy wręczaniu i składaniu życzeń) i w kopercie pusto...a wujek ma super emeryturę bo pracował na kopalni, teraz jeszcze dorabia czasem u kolegi w warsztacie samochodowym a cioteczka jest na przedwczesnej emeryturze, pracowała jako księgowa..........do mojej mamusi to co chwile na kawusie lata......tak nas potraktować:(

Gość buwvywu
Mają mniej pieniędzy niz Ci sie wydaje i wstydzą sie do tego przyznać.

Gość współczuję i nie aż nie chce
mi się wierzyć że ludzie mogą być tak beznadziejni. Jak ich nie wstyd iść i dać pustą kopertę. To takie lekceważące. To tak jakbyś zaprosiła ich na wesele i nie postawiła krzeseł ani stolików ani jedzenia. Posłuchaliby trochę muzyki z płyty i heja do do domów. Nie dziwię ci się że masz żal do rodziny i znajomych bo włożyliście mnóstwo pracy w przygotowanie wesela, nie tylko pracy ale też i pieniędzy a tak wam się odwdzięczyli. Jest to przykre że ktoś tak może w tym dniu zlekceważyć młodą parę. Chyba już byłoby lepiej gdyby te osoby nie przyszły i wcześniej odmówiły niż przyszły z pustymi kopertami.

Gość moze cieeeeem okradli
to mało prawdopodobne. jestes pewna ze nikt nie mial dostepu do tych kopert i nie ukradł kasy?

Gość wesela to beznadziejne imprezy
ale trzeba iść i jeszcze zapłacić! Nie dziwię się- za przymusowy pobyt trzeba jeszcze płacić

Gość Uroczy Szymuś
No to Cię wyruchali.

Gość przesadzonenamakssa
nie wierzę w to, że koperty z podpisanymi kartkami były puste. ktoś cie okradł i tyle

hej laski to nie żadna ściema :( napisałam że tylko parę kopert było podpisane z kasą w środku , resztę kopert z kasą nie było podpisanych a te puste też nie!!!!!

Gość bhbhbhbh
Trudno. Jakoś przeżyjesz,

Gość worek kartofli
na pewno ktos powyciagł

Gość worek kartofli
to pewnie wszyscy się umówili żeby z ciebie sobie zakpić,ha ha ha ha ha ha