Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

3 tygodnie temu kochalam się z chłopakiem w dbni łodne... dostalam okres poprzedzony brązowym plamieniem, ale trwal on tak jak zwykle 7 dni.. przestaly mnie po nim boleć piersi... teraz jednak odczuwam ból w podbrzuszu, czy to może być jednak ciąża?

Gość cvbnmz
zrób test

Gość flora pro aktif
ile jeszcze razy bedziesz zakladac topik o tym samym zrob test, idz na bete albo do lekarza. a potem zrezygnuj z seksu bo jeszcze do niego gówniaro nie dojrzałaś!!!

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooo
wejdź na forum dla jasnowidzów, może coś lepszego Ci poradzą

Gość do autorki tego tematu
albo na forum dla niedorozwinietych nastoletnich dupodajek....

chyba każdy ma prawo mieć problem i sie poradzić na forum. Po co tu wchodzicie skoro nie umiecie udzielać rad tylko zaraz wyzywacie od dupodajek. Wiem, że nikt nie jest jasnowidzem, ale ja się tylko zgłosiłam po porade.

Gość jskajsggd
to zgłoś się rano do apteki po test, jak dla mnie ciąży brak, ale....?

Gość A one tylko odpisują
bo tylko tyle wiedzą ;).

Gość Dlatego że babska
logika sięga niekiedy zenitu bo jak można pytać kogoś o ocenę sytuacji kiedy są szybsze i prostsze metody jak na przykład test paskowy ? Idzie się do apteki i działa a nie włącza komputer i biadoli .

Gość jskajsggd
a te kłucia to mogą być zwyczajnie kolejne dni płodne, ot i cała filozofia

nie poradę tylko odpowiedź czy jesteś w ciąży. chcesz porady? ok: zrób test, zrób badanie stężenia hormonu beta hcg lub idź do ginekologa. jeśli okaże się że zaciążyłaś - gratulacje, będziesz nastoletnią matką nieślubnego dziecka z wpadki jeśli okaże się że nie zaciążyłaś - przeczytaj sobie rozdział o płodności i rozmnażaniu w książce do biologii, zdecyduj się na A-N-T-Y-K-O-N-C-E-P-C-J-Ę lub zrezygnuj z seksu do momentu aż wydoroślejesz. odpowiedzieć czy jesteś w ciąży nikt nie może, bo skąd niby mamy to wiedzieć.

Gość glupikk
dni łodne:D

Gość glupikk
a może ładne?

Słuchaj, ile ty masz lat? co jakiś dzień pytasz czy nie jesteś w ciąży. Czy to jest wg. Ciebie normalne? kup sobie 100 testów na allegro i rób co dziennie bo innego wyjścia nie widzę, ile można zadręczać ludzi pytaniami o twoją urojoną ciąże. Albo przestan uprawiać seks. Miałaś okres, i potem cie bolal brzuch, pomysl logicznie dziewczyno! skoro mialas okres, i nie wspołżyłaś potem to nie jesteś w ciąży. kup sobie te testy i daj ludziom spokój. i idz do lekarza po zabezpieczenie!

stosuję zabezpieczenie, skoro czytaliscie juz moje posty to powinniscie to wiedziec. mam 19 lat i nie bylabym nastoletnia matka, bo urodzilabym w wieku 20 ;) żegnam.

skoro się zabezpieczasz i miałaś okres to czemu boisz się ciąży??

ja rozumiem gdyby bez zabezpieczenia. Ale mialas.okres zabezpieczyliscie sie... brzuch moze cie bolec bo jeszcze skurcze masz. kup test. dla mnie ciazy brak ale sie upewnij.