Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mądra dziewczyna z klasą .

CZY MOGĘ MIEĆ WŚCIEKLIZNĘ ?

Polecane posty

Gość mądra dziewczyna z klasą .

Dzisiaj miałam ochotę na jajka na twardo. No i sobie je ugotowałam, lecz nie do końca, bo podczas tego gotowania wytworzyła się piana w garnku. Teraz się boję, bo czytałam o wściekliźnie, samonnelli itp. A skoro podczas gotowania jajek z nich wydostała się ta piana biała to znaczyłoby chyba, że te zółtka ( niewytorzone jeszcze kaczki) mogły mieć bakterie wścieklizny... nie powiedzialam o tym mamie, bo się boje co robic ?

Gość inzynier serwisowy//zablok
Kurwa forum sięga dna Wścieklizna to podobnie jak tężec choroba ziemi. WIĘC MUSIAŁA BYŚ WPIERDOLIĆ ZIEMIE ŻEBY SIĘ ZARAZIĆ vel odchody lisa vel lis musiął by cię ujebać. Salmonellę bardzo łatwo zabić. Zabija ją oregano. I jest to podstawowy składnik czegokolwiek z jajami we włoszech dlatego tam nie ma salmonelli. jajo na twardo jak pęknie podczas gotowania to białko wylewa się do wody szczelinką i pieni się. Czasem wokoł jaja powstaje białko na twardo jak duże pęknięcie. CZY WY KURWA MACIE MÓZG CZY JUŻ TYLKO CIPE ??

Gość tedf
Salmonellę zabija gotowanie. Podobno wystarczy 15 sekund we wrzątku, ale czy to prawda, to nie wiem. A wściekliznę masz na pewno. Idź czym prędzej jutro do lekarza!

Gość znawca jak ta lala
na moje oko ta piana to jest jednoznaczna ze wścieklizną. Pies jak ma wściekliznę to też toczy mu się piana z pyska. Głupia jesteś że w ogóle zjadłaś te jajko. idź to lepiej zwróć!

Gość będziesz na mistrzach graty
hahahhahaha mistorzowie.org witają

Gość hahahahaahahahhaahhahahahahaha
dobreeee ; )

Gość omgg..ggg.g.
hahahahhahahhahahahah hahahahahah hh hahahah