Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ignorantkaaaa

RZucenie palenia-jaie mieliście objawy po rzuceniu?

Polecane posty

Gość ignorantkaaaa

Mój mąż nie pali ponad 2 miesiace i od paru dni boli go w klatce piersiowej.Lekarz powiedział,że to jest objaw po rzuceniu palenia i minie. DAwni palacze-tez tak mieliście?

Gość hzx vdjs cvhsdj
nie mialam tak. cos ten lekarz sciemnia, bo jakby go mialo bolec to cos mi sie nie widzi ze dopiero po 2 m-cach.

Gość La Fende.
ja rzucilam palenie mając 17 lat i od razu zaszłam w ciąże ;/

Gość niepalacaaa
ja zadnych nie mialam. Rzucilam po 8 latach palenia po 1.5 paczki dziennie. Kwestia podejscia, ja bardzo chcialam rzucic, dlatego nie mialam zadnych objawow.

Gość RaZR
Jeśli palił dość długo, to ta sadza może mu się teraz odklejać wraz tkanką płucną i dlatego boli. Słyszałem przypadek gdzie kobieta paliła 50 lat i właśnie gdy rzuciła palenie to umarła bo jej się to wszystko zaczęło odklejać.

Gość ignorantkaaaa
Nie straszcie mnie 😭

Gość bezdymka
a wcześniej nie bolało ? ja nie palę od 1 stycznia, rzucenie bezproblemowe, bezobjawowe bóle w klatce... może troszkę, coś tam było to częściowo psychika płata figle wystarczy chcieć już więcej nie palić i po strachu nie, że się odstawia na jakiś czas, trzeba się pogodzić z myślą, że się już nie pali i kropka, patrzeć na palaczy jak na chorych ludzi mnie z wkurza dym, smród z ust itp neofityzm ale przyjemny