Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rubik.

Dieta - Studia

Polecane posty

Gość Rubik.

Cześć , 20 września wyjeżdżam na studia i będę mieszkać w akademiku , od jakiś dwóch lat nie uprawiam sportu , wiadomo szkoła dziewczyna ,w ostatnich miesiącach po maturze a przed studiami jeszcze praca i jakoś nie miałem ani sił ani zbytniej ochoty na treningi i wtedy zaczęły się moje problemy ważyłem około 83 kilo przy 190 cm pozwalałem sobie jednak na wszystko i o każdej godzinie niestety od czasu gdy nie trenuje moje nawyki się nie za bardzo zmieniły i dziś dalej przy wzroście 190 cm ważę 97 kg , waga by mi nie przeszkadzała ale to , że co raz bardziej widzę rosnący brzuch i uda nie daje mi spokoju , z tego też powodu chcę zacząć odżywiać się zdrowo. Będę sobie gotował i robił wszystkie posiłki dysponując codziennie sumą 20-25 złotych na jedzenie , ma ktoś jakąś propozycję lub zlecił by mi coś dzięki czemu nie będę przybierał na wadzę a kto wie może udało by się coś zrzucić? Mam zamiar chodzić regularnie na udostępnioną pływalnie możliwe , że również siłownie oraz będę uczęszczał na zajęcia piłki nożnej. Nie chcę żeby ktoś mi ustalał dietę dlatego może tytuł tematu jest nie adekwatny do treści ale prosił bym o delikatny zarys co jeść czego nie. Pozdrawiam Rubik.

Pierwszy rok bedzie ciezki wsyztsko nowe itp ostatnie nad czym bedziesz myslal to co zjesc zbey nie przytyc:D

No ale jezlei bedziesz:D (w co watpie) to nie jedz fast foodow przetworzonego zarcia ,slodyczy,nie uzywaj cukru takie podstawy ktore chyba kazdy zna?

Gość Rubik.
No tak wiadomo ograniczyć słodycze i jak mówisz Fast Foody , aż tak nie boję się pierwszego roku , życie w internacie wielu rzeczy uczyło.