Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranny ptaszek kafe

Przereklamowany seks

Polecane posty

Gość ranny ptaszek kafe

dlaczego wielu z Was uwaza,ze taki jest?

Macie100% racji.Wim to na własnym przykladzie. Pierwszy raz przeżyłam w wieku17 lat.To był koszmar:-/ Powiedziałam sobie:Nigdy więcej!Jak to się wlogole może komuś podobać! Potem poznałam przyszłego męŻa i dopiero wtedy zaczęłam odkrywać uroki seksu.Jednak szybko zaczęło się psuć w naszym małżeństwie.Mąż stał się wulgarny pił,a seks był dla mnie przykrym obowiązkiem.Pamiętam nawet jak rozmawiałam na ten temat z siostrą.I mówiłam jej właśnie iż zupełnie nie rozumiem czemu świat tak zwariował na punkcie seksu skoro to takie be... Po kilku latach rozwiodlam się,byłam w kilku związkach i wiem jedno: Seks to najcudowniejsza sprawa w życiu!Uwielbiam się pieprzyc,kochać,bzykac....Mrauuuu:-D

Seks to najcudowniejsza sprawa w życiu!Uwielbiam się pieprzyc,kochać,bzykac....Mrauuuu dokładnie to tak jak ja:P

Gość ranny ptaszek kafe
tez sie zgadzam z Waszym zdaniem ale spotkalem sie tu z takimi opiniami

Gość jak nic przereklamowany
Sorella pobzykasz się ze mną:D:D

Seks jest nudny 💤 Ludzie inteligentni zostali powołani na świat w wyższych celach. Małpom z ery paleonitu pozostały tylko uciechy cielesne :D

@sorelllla mało wiem? Po prostu wyrosłem z tego :) Nie paraduję z obrzmiała moszną, ot i tyle :D

a kto tu mówi o paradowaniu z moszną:O jaksię ma idealnego kochanka (partnera) to sama przyjemnośc :)

Wnioskuję w takim układzie, że ze mnie chujowy kochanek :D Baaa, nawet mi z tym dobrze, powiem Tobie :)

Żonaty Badz co bądź ale ja jestem pewna że seks znudził ci się tylko dlatego że e wasz związek poprostu wkradła się rutyna. Gdybyście tylko urozmaicili swoje życie seksualne,zaeaz zmienilbys zdanie Ale skoro tobie z tym dobrze..... A żonie też?

@lalunia 26 eee tam, rutyny u siebie nie widuję. Jak żona ma ochotę, to zawsze spełniam jej zachcianki. Ja zaczepiam sam od siebie raz na pół roku :D :D :D