Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranny ptaszek kafe

Przereklamowany seks

Polecane posty

Sex przereklamowany ? nie sądzę. Uwielbiam sez z moim facetem bo nie ma w nim rutyny, łóżko to rutyna a jest tyle miejsc gdzie można się bzykać tak jak my ostatnio w Jacuzzi :) bomba ... rutyna zabija ochote na sex a do tego nie mozna dopuscic !

Wiadomo, że nie samym łóżkiem człowiek żyje. Seks można uprawiać na wiele sposobów, w różnych miejscach dostarczając sobie tym sposobem wiele nowych doznań, ale i tak nie zmienia faktu, że seks to tylko seks :D

Dla mnie sex to ważny aspekt życia, z moim facetem kochamy się róznie raz delikatnie i namiętnie by później skończyć z pazurem ;) czuje tą chemie w nas i kiedy mu jest dobrze myśle że idealnie jesteśmy zgrani co do sexu czyyysta przyjemność

@ammarie a gdyby Twój partner nie był idealnym kochankiem, ale pomimo tego miałby mnóstwo innych zalet, to co byś zrobiła, skoro seks jest dla Ciebie ważnym aspektem w życiu? :)

Żonaty30l Jeść też uwielbiam :D Zwłaszcza kuchnia włoska... Trzeba łączyć przyjemne z pożytecznym, dlatego jak ja już jem, to to co lubie jeść :)

przyznaje że bez seksu da się zyc.. wszystko zalezy jak czlowiek na to spojrzy... zreszta brak seksu to nei koniec swiata.. jest tyle innych mozliwości:))

@Zbieram Ślimaki mnie smakuje szczególnie wschodnia kuchnia (lubię ostrrrre jedzenie) no i ryby. Ważne, by nie ociekało tłuszczem, chociaż, jak jestem głodny, to mogę nawet takie zjeść, narzekać nie będę a i ładnie podziękuję za jadło :)

Przereklamowany seks jest mediach, gdzie bez gołej baby już chyba niczego nie da się sprzedać. Przereklamowanym seksem nie jest seks, który sprawia przyjemność, jeśli może faktycznie sprawiać. :P Przereklamowany seks jest też dla tych, którzy go nie potrzebują.

O Dek@ dobrze pisze :) Są ludzie którzy prawie wcale nie potrzebują sexu, albo są aseksualni i dla nich sex zawsze pozostanie przereklamowany. I tyle. Żonaty, ja jeszcze uwielbiam meksykańską i chińską :D... Ogólnie jestem otwarta jak chodzi o jedzenie z różnych stron świata, tłuste też od czasu do czasu moge zjeść. A jak już ktoś gości mnie i podaje obiad, nawet taki średni dla mnie, to podziekować wypada z czystej kultury. :)

też kiedyś myślałam, że seks jest przereklamowany, a w łóżku najbardziej lubiłam spać... Aż poznałam faceta, który potrafi mnie zerżnąć :-)

duzo sie razem nauczylismy i na początku bywało róznie jednak teraz jest cudownie i sex jest boski. Sex jest ważny wg mnie to wyrażanie miłości oraz spełnienie.

@miramira nie powiem, seks jest przyjemny, ale w moim przypadku nie najważniejszy. Ja bardzo późno zacząłem współżycie. Kiedy moi znajomi korzystali z życia na swój sposób (imprezy, alkohol, seks, znajomości) ja czerpałem przyjemności z mojej pasji. Być może wynika to z mojej wrodzonej dużej nieśmiałości do Kobiet. Zawsze w ich otoczeniu czuję się nieśmiało, szczególnie, kiedy uśmiechają się do mnie i chcą nawiązać jakikolwiek kontakt :)

Idę sobie, piszą o jedzeniu kiedy ja nie mogiem. :O

zonaty zgadzam się ! ale ja jestem bardzo temperamentna i uwielbiam sex i uważam ze jest to niezbędny aspekt miłości chyba że ktoś jest asexualny ;)

Ja po przeczytaniu tego tematu dochodze do wniosku, że miałam farta, skoro mój chłopak jest moim pierwszym, jedynym, jesteśmy razem już 5 lat i w łóżku nam zajebiście obojgu :D. A późno zacząć.. Hm.. To chyba zależy jak kto na to patrzy. Ja moim zdaniem i patrząc na mój rocznik, a nawet dzisiejszą młodzież też późno stosunkowo przeżyłam mój 1 raz. Chociaż cięzko oceniać to w tym wymiarze, bo do 1szego razu robiliśmy mase innych rzeczy.. Pieściliśmy sie na wiele sposobów, był sex oralny. Więc cieżko mi było siebie nazwać dziewicą :D... Śmiesznie by to brzmiało po prostu.

Gość D(r)eszczyk
A ja mogę życ bez seksu :P zapanowac nad ciałem jest dość łatwo, tylko jak zapanowaac nad psychika i się nie zakochiwac trzy razy w miesiącu? Ponoć miłośc to też "wina" tylko chemii, to w moim przypadku mam w glowie koktajl molotowa w ampulkach na każdy dzień :D

Gość D(r)eszczyk
No. Jednak wciąż pozostaje taa wyższośc mężczyzny nad wibratorem, ze wibratorowi głupio zrobić awaantture jak humor przed okresem siada. :D Ale wydaje mi się, ze z chwila kiedy ktoś opatentuje wibrator z funkcja podawania kawy do łóżka gatunek męski będzie poważnie zagrożony :P

Gość D(r)eszczyk
Ciepły jeżyczek akurat do mnie nie przemawia :D No ale niech ci, jeszcze macie kilka innych zalet :P