Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zachwycona

moje zęby

Polecane posty

Gość jestem zachwycona

po iluś tam latach wreszcie się zdecydowałam na wybielenie zębów i już dwie noce stosuję nakładki, przez pierwsza noc na górne i dolne zęby (rano nie widziałam różnicy) a dziś w nocy tylko na górne (bo dolne trochę mnie bolały) i mówię wam, ale różnica, góra a dół, jak niebo i ziemia :) zaczęłam nawet uśmiechać się do ludzi, a do tej pory wstydziłam się :) juuuuhuuuu ale mam radochę :)

Gość reewygfue
Ja też dziś idę na nakładkowe wybielanie, tzn na razie na wycisk:) Uważasz, że dodaje Ci to atrakcyjności?:) Bo ja zawsze patrzyłam z zazdrością na osoby z białymi zebami;) Ja mam do tego nie idealnie proste- ale nie jest źle, uważam więc, że wybielenie może troche doda mi atrakcyjności i będę mogła się uśmiechać!:) Ile czekałaś na nakładki od czasu zrobienia wycisku i ile płaciłaś?:)

Gość jestem zachwycona
oczywiście, ze dodaje atrakcyjności i pewności siebie :) to naprawdę było frustrujące nie móc się uśmiechać :) nie mam idealnie prostych, mam z prawej strony przekręconą dwójkę i wystający kieł, ale mało mnie to obchodzi, bo kto ma idealne zęby? (no, mój mąż ma, ha ha) płaciłam 500 zł za wszystko, wycisk miałam robiony w czwartek i był gotowy w poniedziałek, ale odebrałam dopiero w środę, wybrałam smak miętowy, w sumie prawie go nie czuje, jest jeszcze melonowy do wyboru

Gość reewygfue
No to lece dziś na wycisk!:) Ale boję się tego, że po pierwszej nocy wstanę z zębami aż za bardzo białymi;p nie chce przesadzić a w nocy nie będę miała kontroli nad tym;p Po 1 nocy już jest efekt? Spory? Nie chcę mieć takich przesadnie śnieżnobiałych;)

Gość furmanka8989898989
ooo fajnie to ja też bym chciała.. muszę iść do dentystyi zapytać.. to się jakoś konkretnie nazywa?? ten płyn ma jakąś nazwę?? bo pewnie jest kilka..

Gość reewygfue
Po prostu- wybielanie nakładkowe:) Najczęściej to chyba Opalescence:) Ale jeszcze nie wiem jak będzie u mnie:) Już nie mogę się doczekać!!:)

Gość jestem zachwycona
pierwszej nocy właściwie nie widziałam efektu, dopiero po drugiej, przez porównanie wybielanej góry z niewybielanym dołem widać, ze górne jaśnieją w oczach. będę robić co druga noc te dolne, bo mnie bolały, dziś już przeszedł ten ból dolnych. Górne nie bolą nic a nic. śnieżna biel chyba raczej nie grozi :) ja mam żel opalescence, jakoś tak, 15% aha, ja stosowałam jakiś czas wcześniej pastę na nadwrażliwość, bo bałam się bólu i wolałam tak zapobiegawczo

Gość buba bu ba
to mega przepłaciłaś. ja u dentysty zrobiłam nakładki (100 zł) a w necie kupuję opalescence w dowolnych steżeniach po 14 zł za szt. na dowód moje zęby zrobione dzis przez kamerkę internetowa ( w trakcie picia kawy :)) http://w116.wrzuta.pl/obraz/a88K3RODPhv/zeby

Gość jestem zachwycona
a nie wiem czy przepłaciłam, robiła mi jeszcze wcześniej piaskowanie. pozostaje się cieszyć coraz ładniejszym uśmiechem :)

Gość jestem zachwycona
śliczne masz zęby, prościutkie, po wybielaniu, rozumiem? napisz, jakim stężeniem i jak długo stosowałaś ja nie mam takich ładnych

Gość w środę robiłam piaskowanie
płaciłam 100 zł. Ale ceny zależą tez od tego gdzie się mieszka. Ja robiłam w świętokrzyskim

Gość buba bu ba
no jak nie wiesz czy przepłaciłaś, jak ci własnie napisałam!!! ??? powinnas mi jeszcze podziekowac za poradę :), a następne żele kupuj w necie. a do tej co sie boi zeby zeby nie były za białe, to bez obaw. jak zastosujesz małe steżenie to całal noc mozesz trzymać. ja wolę krótko, a dobrze i stosuję 35% na 2 h w ciągu dnia. wybielanie powtarzam w zależności od potrzeby, ale jak dobrze wybielisz to i na 4 lata starczy, a potem wystarczy jedno użycie . trzeba pamietać, ze wybielanie to utlenianie szkliwa i nie szalec, ale też za bardzo sie nie bać ;)

Gość jestem zachwycona
no dobra, przepłaciłam, mea culpa :) następne kupie w necie, jak będzie potrzeba. mocny masz ten zel jak to jest potem z dietą, bardzo się pilnowałaś? chodzi o te barwiące rzeczy.

Gość reewygfue
buba bu ba - ale skoro kupujesz w necie czy tam aptece czy gdzie tam jeszcze- to skąd masz nakładki na swoje zęby??

Gość jestem zachwycona
no napisała, ze robiła za 100 zł u dentysty :)

Gość reewygfue
buba bu ba- czy mi się wydaje czy masz lekko przesunięte zęby? Tzn przerwa między górnymi jedynkami nie jest równa z przerwą między dolnymi? Pytam tak z ciekawości bo ja tak mam. Mam lekko przesunięte o ok pół zeba i te kreski między jedynkami - góra-dół - nie są rózno ale trochę przesunięte

Gość reewygfue
Ale za 100 zł to ona piaskowanie robiła a to kompletnieee co innego

Gość jestem zachwycona
to nie ona :D

Gość reewygfue
hahaha a no tak ;D;D

Gość jestem zachwycona
to idziesz na te wyciski? a zel może zamówisz w necie, jak zdecydowałaś?

Gość buba bu ba
tam, mam zgryz krzyżowy, czyli przesuniete. nikt mi z dentystów o tym w dzieciństwie nie powiedział, dopatrzyłam sie sama, ale juz byłam stara i nie przeszkadza mi to aż tak bardzo

Gość reewygfue
Idę idę. Dziś. Nie, nie chce z netu, zrobię już wszystko u dentysty, ale może to z lenistwa bo nie chce mi się bawić z zamawianiem itp:) buba bu ba ja te mam zgryz krzyżowy. Masz wrażenie, że to u Ciebie widać?? Mi się ciągle wydaje, że mam krzywe rysy twarzy przez to i ja sama widzę to na zdjęciach itp... Ogólnie mi to nie przeszkadza ale wydaje mi się, że wszyscy to widzą. Ja mam troszkę bardziej, bo Ty masz dosłownie milimetr a ja mam przesunięcie troche dalej, tak że tak kreska między górnymi jedynkami jest w połowie dolnej jedynki.

Gość buba bu ba
tak nie tam. p.s.jestem w pracy i zawracają mi gitarę

Gość buba bu ba
reewygfue, w ogóle mi to nie przeszkadza wizualnie. odkryłam to jak się tak mocno wyszczerzyłam z zamkniętymi zębami i dolne zęby z jednej strony wystawały, a z drugiej sie chowały za górne. myśle, ze inni tego nie idzą u ciebie. w ogóle duzo jest takich rzeczy w ludziach, których nie widać dopuki ten ktoś o tym nie powie

Gość jestem zachwycona
ja tez jestem w pracy, a co idę do łazienki, to szczerzę do siebie zęby w lustrze :D

Gość reewygfue
Może wybielanie doda mi troszkę pewności siebie pod tym względem:)

internetowe wybielanie zębów- nawet nie wiecie ile kasy wydacie za kilka lat na leczenie, zacieram ręce

Gość reewygfue
Uważasz, ze to niepewne źródło? Czym się różnią środki z internetu od tych w gabinecie?

takie środki przede wszystkim uszkadzają szkliwo, staje się cienkie, które jest potem bardzo podatne na próchnicę a jej statystyka szusuje w górę jak rakieta. Nie przesadzam

Gość buba bu ba
hgg, dentysta do którego chodzę jest moim kuzynem i mówił mi, że te same hurtonie, w których on kupuje, wystawiają w necie. nie strasz nie strasz, bo każdy głupi sie domyśli o co ci chodzi