Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama która się martwi

CO SIĘ STAŁO MOJEMU DZIECKU? POMOCY

Polecane posty

Gość mama która się martwi

moja córeczka ma 18 miesięcy wczoraj aby uniknąć upadku ze schodów pociągnełam ją za rączke i zaczęła bardzo płakać, po jakimś czasie się uspokoiła ale co chwilę łapała się za ta raczkę i płakała :( wieczorem było już dobrze więc odetchnęłam z ulga ale rano wstała i chcąc wejść na łóżko podparła się rączkami i zaczęła płakać znów łapiąc sie za rączke:( dodam, że nie widać żadnych śladów itp POMOCY

Może naciągnęłaś jej mięśnie jak szarpnęłaś. Powinnaś pójść do lekarza. Bo może samo przejdzie a może nie. Dobrze,że z tych schodów nie spadła bo mogło być gorzej:/

Złamana i zwichnięta nie jest bo wtedy boli bardzo i do tego opuchnięta by była. Zapytaj małej jesli można z nią się już porozumieć. Może tylko płacze pamiętając,że mama ją szarpnęła?

śladów nie musi być, jedź z malutką do szpitala u nas była podobna sytuacja i też córka miała ok 18 m-cy. Po prostu upadła nie tak jak trzeba na rączkę i gotowe gips na .. już nie pamiętam ale chyba na 3 tyg. pocieszne jest tylko to że bardo szybko się przyzwyczaiła do niego

Gość przede wszystkim zmien
tak, strasznie glupia matka, powinna byla pozwolic zeby dziecko ze schodow spadlo 😴

Gość dfsfdsfdsfds
głupia, głupia... wystarczyło ją złapać za rękę, po cholere szarpać? psa sobie kup idiotko!