Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznyJest TenFilm

ogladal ktos wczoraj "plac zbawiciela"????

Polecane posty

Gość tiigi88
tez uwazam ze tesciowa zagrana mistrzowsko

Gość 75855
wogole wencelowka jest swietna aktorką... super gra w czasie honory.m jak milosc,mamuski... jest stworzona do grania..ale wydaje mi sie ze wnecel staro wyglada a ma tak malo lat... porownajcie ja z np. torbicka to ziemia a niebo ale i tak wole wencel

Gość 75855
pomiedzy wencela torbicka jest tylko 4lata roznicya widac przepasc miedzy nimi... ale wencel jest swietna...

Gość sumtna żona
Falitta dzięki za ciepłe słowa mój mąż nie zostawił nas jak ten filmowy ale wrócił bo po rozmowie ze mną kochanka zostawiła go, a on wrócił ,ale nie jest dobrze, ja dałam szansę ze względu na dzieci, a teściowa we wszystko się wtrąca, dobrze że pracuję , ale nie wiem co będzie dalej, czasem mam dość i chciałabym zostawić go z mamusią,ale narazie nie mogę bo finanse m nie pozwalają...

Gość LaMania
haaa może się nie operuje tak jak Torbicka?

Gość tiigi88
ja tez wole Wencel,kazda jej rola jest swietna A plac zbawiciela to mistrzostwo No i nie kazdy musi miec gladziutka,wymuskana buzke-byloby nudno i nijako :) a tak mamy swietna aktorke a nie kolejna miss...

Gość 75855
wencel gora

Gość sumtna żona
najsmutniejsze jest to że taka teściowa potrafi zniszczyć piękne uczucie i nastawiać syna na synową dla własnych korzyści , chce być dla niego najważniejsza w życiu

Gość No widzisz beatko
a ja ogladalam tylko raz i pomyslałam że powinnam dać go do obejrzenia swojej matce,która jest taka sama jak teściowa dziewczyny.na szczęście juz nie mieszkamy razem.ale za to teściową mam zajebistą.

Gość No widzisz beatko
chodzimy razem na zakupy,wspieramy się a mojej matce gul skacze.jest teraz sama,ale to pewnie przez to wszystko co sama złego zrobiła ludziom.

kobrietta tak z boku tematu .. ex.D.Bill przypomniał mi się jeszcze fajne filmy: -Zycie jest piękne z 1997r. - Wyspa tajemnic z D.Caprio - Incepcja - Infiltracja te dwa też z D.caprio Widziałam wszystkie poza ostatnim i musze przyznac, że Incepcja szalenie mi się podobała, życie jest piękne też - swego czasu:) a ja moge polecić też nie nowy już rosyjski film 'Powrót', film prawie bez akcji, ale nie da się zapomnieć:)

sprawdziłam na filmweb Powrót ma świetne recenzje! musze koniecznie go zobaczyć, dzięki :) jakby ci sie cos ciekawego jeszcze przypomniało to napisz, postaram sie tez cos z pamięci wygrzebać ;)

tak pisalyscie o tym filmie i go przed chwila obejrzalam... masakra. wylam przez polowe. a tesciowa to tak jak moja. my tez musielismy miesiac sie u niej zatrzymac bo nam baba w jeden dzien umowe wymowila i do widzenia i naprwde nie mielismy sie gdzie podziac i jak poprosilismy ja o to zebysmy sie zatrzymali u niej to chyba w zyciu tylu przykrych slow nie uslyszalam, potem sie zgodzila ale na kazdym kroku podkreslala ze to ona jest tam pani9a domu. bohaterka w filmie mila na tyle dobrze ze choc ugotowac cos mogla a moja tesciowa musi miec wszystko po swojemu. nawet wszyscy zle czajnik odstwiaja, po kazdym poprawia. ale takie zycie naprawde jest straszne- ale prawdziwe. tak sie dzieje. a facet to huj do kwadratu. ona zalamka a on sobie na narty jedzie. szkoda ze na koncu nie dostal mocniej wpierdalu. i jak jeszcze to dziecko uderzyl to myslalm ze wejde w ten ekran i mu napierdole.../

zawsze mnie ten film doluje,a widzialam go juz chyba z 5 razy i za kazdym razem strasznie utozsamiam sie z tymi bohaterami mimo,ze odpukac nie jestem w takiej sytuacji i mam nadzieje,ze nie bede musiala byc. nie potrafie tylko zrozumiec koncowki,ona chciala otruc te dzieci,zabic i jej nie wyszlo,czy po prostu chciala zwrocic na siebie uwage? na poczatku szkoda mi bylo tej dziewczyny, a nie rozumialam tesciowej,ale z czasem zaczelo byc na odwrot....a facet- szkoda gadac,masakra!juz sam fakt,ze tesciowa ja zmuszala do usunecia pierwszej ciazy (jak sie pozniej okazalo to ojciec dziecka tego chcial) powinien dac jej do myslenia zanim zaszla w druga

super film tez jest ,,szkola dla lobozow,, ale kurde nie moge go w necie znalezc by 2 raz obejrzec

ja tez tak to zrozumialam ze probowala otruc siebie i dzieci bo ona tez wziela ale byla ubezpieczona jakby sie nie udalo i miala ten scyzoryk.

Gość jdshihdvuhivsh
Starszny film-doskonale pokazuje rodzinne piekiełko. Oglądałam dwa razy i za każdym razem murowana bezsenna noc i przepłakany seans. Ktoś tu wspominał o "dziewczynach z przemytu " faktycznie mocny film , podobnie jak "Masz na imię Justin" .Polecam wszystkim facetom , korzystającym z prostytutek . Szczególnie za granicą.

Gość wedwcnonb
jeszcze ja ze swoimi mądrymi refleksjami;) film oglądałam już chyba po raz 4,dla mnie to jest wybitny dowód na to,jak błędy z przeszłości potrafią ciągnąć się za nami i w najmniej spodziewanym momencie się odezwać-nieplanowana ciąża,wcześniejsze zdrady/zdrada męża,kiepskie relacje z matką,teściową itd

i dowod na to ze baba musi pracowac a nie dziecko za dzieckiem i 6 lat z zycia wyciete a potem zauwazcie ona wogole nie miala nic do powiedzenia, jak ten bartek z matka planowali wydatki to ona siedziala w kacie. tyle miala do powiedzenia

Gość wedwcnonb
zgadzam się,znam takie sytuacje z życia,nie tylko z ekranu,kobieta zawsze wtedy jest na straconej pozycji,ale z drugiej strony zobacz:ona znalazła prace w sklepie,chciała tam rzeczywiście pracować-myślę,że byłoby to z korzyścia dla wszystkich,a wtedy pani teściowa się na nią wypięła,że dzieci nie będzie z przedszkola odbierać.wiadomo-ona tez ma swoje życie,ale to chyba byłoby lepsze rozwiązanie

no wlasnie to tez mnie wkurzylo. stara pipa najpierw pretensje ze ta nie pracuje, a jak znalazla prace to radz sobie prace, rzeciez nigdy sie nie znajdzie pracy tak zeby z przedszklem zgrane bylo. a ona miala sie zajac tymi wnukami od 16-20 czy to duzo? zwazajac na to jakie grzeczne te dzieci byly?

Gość 5598555
naqet jakby nie grzeczne toto sa wnuki a nie podrzutki

Gość wedwcnonb
myślę,że ta kobieta w pewien sposób była toksyczna,tzn życie ją skrzywidzło tym mężęm alkoholikiem,ale chyba sama przez to nie potrafiła mieć normalnych relacji z własnym synem i jego żoną

dokaldnie, ale czemu ludzie nie myls tak ze skoro ja mialam zle to niech moje dzieci maja lepiej? ja mialam ojca alkoholika, matka psychiczna i nigdy nie pozwole na to by moje dziecko przezywalo to co ja

Gość No widzisz beatko
do key............ no i fajnie,że na tobie się skończylo.i nie powielasz bęłdów rodzicow.

Gość LaMania
zmasakrował mnie ten film... :(((