Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoet

WAŻNE , PROSZĘ POMÓŻCIE !! ............

Polecane posty

Gość zoet

Cześć. Proszę Was o pomoc. Chodzi o to ,że kochaliśmy się z chłopakiem 25 kwietnia , trwało to 5 min. i skończył na zewnątrz. 6 sierpnia poszliśmy do ginekologa by się upewnić co i jak. (na razie nic nie planujemy.) Lekarz posadził mnie na fotelu i włożył mi coś do pochwy , dostałam wtedy orgazm , więc lekarz zabrał mnie na USG . włożył mi do pochwy coś takiego jak penis z gumką , tak to wyglądało , patrząc w monitor mówił,że ciąży nie widzi. I teraz moje pytania. Czy od tamtego czasu czyli 25 kwietnia do 6 sierpnia Ginekolog mógł nie zauważyć ciąż .? i drugie pytanie : czy wcześniejszy orgazm mógł jakoś negatywnie wpłynąć na badanie USG . ? proszę , pomóżcie . pozdrawiam. : )

Gość liczy się data
ale mnie rozbawiłaś hehe ten penis to usg dopochwowe ;) a orgazm na fotelu gina po włożeniu palców czy wziernika to dopiero atrakcja... nie możliwe żeby ginekolog nie widział i nie wyczuł ciąży w 5 miesiącu więc co zdziwiasz

Gość azu
od wziernika gin. dostałaś orgazmu? a od głowicy usg już nie? :P Jasne że gin nie zobaczył tak dużej ciązy bo po twoim orgazmie schowała się ze wstydu za jelita. Jaja sobie robisz. :O

hahaa dobre dobre :P to jakiś zart chyba.tego twojego orgazmu nie bede wogole kometowac ale czy ty jestes naprawde głupia sama ys zauwazyła od kwietnia ze jestes w ciązy do teraz ile ty masz lat wogole dziewczyno,jak nie masz okresu to masz jakies zaburzenia moze a nie ciąże wymyślasz po takim czasie prosze cie