Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Mój sen do oceny:D

Polecane posty

Stałam na jakimś przystanku pks, wsiadłam do autobusu, ale nie miałam nawet torebki ze sobą, żadnych pieniędzy :DSpytałam się kierowcy czy by przypadkiem nie podjechał pod mój dom, to wezme torebkę i kupię bilet, a on, że ok. I tam w ogole było dwóch kierowców i co chwilę się zmieniali. jednym z nich był Tomasz Kammel:D a ten drugi był przystojniejszy i bardzo miły. Podjechali pod moj dom, ja wyszłam, oni czekają i musieli przestawić autobus. bo jakieś roboty drogowe były robione. Wyszłam z domu z torebką a pks'a nie było kierowca się wk**wił i musiał gdzieś odjechać dalej. To pomyślałam, ze w tym czasie zmienie jeszcze ubranie. Poleciałam do domu szybko, włożyłam spodniczkę i wybiegłam. Czekam, czekam, zerkam na dół a tam mega zarośnięte nogi :classic_cool:zaczęłam głośno wołać mamę by wyrzuciła mi jakieś długie spodnie za ogrodzenie i to uczyniła. A autobusu już nie było:O

Gość oceniam...
1/10

Gość oceniam...
bo cię nie lubie, działasz mi na nerwy:classic_cool:

Jesteś kobietą? :classic_cool: nie wiem czemu, ale mężczyźni uwielbiają me towarzystwo, a z kobietami jest zupełnie odwrotnie :D

Gość romłeldooo
mi sie śniło dzisiaj że odciełem sobie końce palców u rąk i ja sobie przyklejałem :classic_cool:

Gość mlody92
hehe co za pojebane sny :D

Gość romłeldooo
i momentalnie sie zrastały :D