Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelinho

I wy brzydcy mozecie dać rade!! Moja transformacja.

Polecane posty

Gość Marcelinho

Siema mam na imie Mariusz. Mam 22 lata. Do tej pory wiekszosc czasu spedzalem przed komputerem przez co zapuscilem sie. nie chodzac do fryzjera. wazylem 110kg :/ Bardzo gruby. Zolte i krzywe zeby. Niezadbany zle ubrany. I poszedlem pierwszy raz na dyskoteke. Zauwazylem ze brania nie mam w ogole. Co mnie zmartwilo i sklonilo do refleksji. Zamknolem sie w sobie itd. Ale postanowilem podjac walke. Na poczatek poszedlem do fryzjera. Na glowie juz ladny irokezik :P Zrzucilem do tej pory z 110 do 97kg. i SIE NIE PODDAM W ZYCIU! Bede dalej lecia. Przy czym zaczolem uprawiac sport. W polowie wrzesnia zaczynam przygode z silownią. Zabki juz bialutkie po wybielaniu :) Polecam paste BIAŁA PERŁA to taki zel z nakladkami. Koszt 60 zł a w tydzien bylo widac mega efekty. Teraz sa juz biale :) Ostatni punkt. Krzywe zeby :/ Tu jest porblem. Bo na to pojdzie 4 tyszł na same aparaty. Szkoda ze tak pozno sie obudzilem. Ale lepiej w wieku 22 niz w wieku 30 np zakladac. Wiec za 2 lata i zeby beda prosciutkie. Metalicznym usmiechem bede uwiodzil pewnie dopiero od pazdziernika choc pierwsza wizyta na 24 wrzesien :) Na imprezy teraz chodze brzuszek spadl jest coraz lepiej. Dziewczyny juz nie uciekaja ode mnie jak na poczatku. Chodz to jescze nei ejst to. Ale damy rade. Wiec wszystkim brzydkim grubym. MOWIE OBUDZCIE SIE CZYM PREDZEJ tak jak ja. Bo bez milosci zycie nie ma sensu :/

Gość jhdbcnszd
super :) gratulacje...lubie ludzi co biora w rece wlasne zycie

Gość fajnie tylko
jeszcze popracuj nad ortografią

Gość atomowa.biedrona
Cześć. Ja również mam 22 lata i tak jak Ty jestem gruba, brzydka z prostymi ale żółtymi zębami :) Jestem na diecie, schudłam już 7 kg, jestem w trakcie wybielania zębów u dentysty, 600 zł mnie to kosztowało ;/ No i bardziej o siebie dbam :) Lepiej się ubieram, częściej się uśmiecham i wgl widzę jak się za mną czasami ktoś obejrzy z fascynacją w oczach :) Pozdrawiam Cię gorąco.!

Gość Marcelinho
pocałij mnie w dupe gruba swinio,misski z siebie nie zrobisz

Gość Marcelinho
ten Marcelinho co to wypisuje to nie ja. Atomowa biedrona. Trzymam za Ciebie kciuki. Masz zolte zeby to nie problem. Szybko idzie to zalatwic. Gorzej jak masz jak ja:/ krzywe. Z nimi bede musiual troche powalczyc. Ale to nic . Za 1,5 2 lata bede czarowal usmiechem przez reszte zycia

Gość atomowa.biedrona
żalisz się czy chwalisz

Ja też zakładam niedługo aparat :) nie mogę się doczekać efektów, co prawda trochę pocierpimy, ale potem na pewno będziemy zadowoleni :)