Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ntasha

Brzuch po ciazy

Polecane posty

Gość ntasha

Witam was kobitki, mam pytanko jak wyglada wasz brzuch po ciazy? Robilyscie cos tzn jakies cwiczenia, samrowalyscie jakimis kremami, pasy pociazowe? Mi niestety zostala po ciazy falda brzucha i nie mam tyle szczescia co niektore mamusie ktore maja odrazu plaski a nawet szczuplejszy brzuch niz przed ciaza... Pozdrawiam i czekam na jakies porady :)

Gość LaMania
ja niestety też męczę się z brzuchem po ciąży. najgorsza jest at skóra :P. nawet jak chudnę to brzuch nie schodzi...

Gość ntasha
Ja mam juz 8 miesiecznego bobasa, a dopiero od niedawna zaczelam cos robic z tym brzuchem staram sie cwiczyc pol h dziennie ale nie zawsze mam czas i checi :( i ogolnie smaruje go oliwka i roznymi kremami pare razy dziennie zeby jakas nawilzyc skore i peeling tez robie pare razy w tygodniu. Juz nawet jakos przezylam te rozzstepy byly by sie pozbyc tego brzuszka :( a zastanawia mnie jak to jest mozliwe ze niektore moje kolezanki nawet nie minol rok od ich porodu a juz maja super figure i w ogole nie widac ze byly w ciazy a podobno nic nie robia...czy to wina genow?

Gość moja droga kafeteri
ja jestem 10 msc po ciazy a gdzies od 2 wzielam sie troche za siebie, na porodowke szlam z 160 cm obwodu brzucha no i skora przeorana rozstepami,ale zaczelam krecic hula hopem i juz jest o niebo lepiej no i tez nie nalzeze do tych ktore nic nie musza robic a samo zniknie niestety musze sie nameczyc zeby byly widoczne efekty