Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyks634

Problem z kobieta - Rodzina

Polecane posty

Gość Zyks634

Problem wygląda następująco.. Moja dziewczyna ma wieczne problemy do mojej rodziny... Wkurza ja że z nią rozmawiam o wszystkim itd. Twierdzi ze wszystko radze się mojej siostry a tak nie jest... na wyjeździe moja siostra zadzwoniła zapytać co tam jak tam, powiedziałem że mam rumień na nodze (leczę go do teraz) i się zaniepokoiła a moja dziewczyna wyjechała że się radze siostrzyczki i że ja olewam itd.... Bzdury! Ona ciągle narzekała że musi ze mną chodzić po aptekach... I zadała mi pytanie... Zbliża się rocznica śmierci jej babci a chrzest dziecka mojej siostry.. Nie jesteśmy narzeczeństwem tylko parą.. I mnie pyta co wybiorę... Odpowiedziałem że chrzest ponieważ byłem na pogrzebie jej babci i na 1 rocznicy śmierci a gdy umarł członek mojej rodziny to jej nie było.. Wybyła gdzieś ze znajomymi i dobrze się bawiła.... Co ja mam z tym wszystkim zrobić?? Zakończyć ten związek gdzie na pierwszym tle moja rodzina zawsze będzie dla niej najgorsza.. Btw. Każdy ja u mnie szanuje... Mówi mi ze w każdym związku osoba się odseparowuje od rodziny..

Gość sandra buldog
no ja też mam kłopot z rodzicami mojego faceta, tylko że u mnie to jest otwarty konflikt na linii ja-jego rodzice, a ja sama czasem go wypycham do rodziny, bo wg mnie za mało się z nimi kontaktuje. Cóż, nie wiem czy mieszkacie razem, czy nie. Jeżeli tak, to wypada, abyście razem chodzili na imprezy i w tym wypadku jednak wybrałabym chrzest. Jeżeli nie mieszkacie ze sobą, to macie pełne prawo na rodzinne imprezy chodzić oddzielnie